Aj Elon Musk si užil Halloween: Masku nepotreboval, len brnenie za 7500 dolárov!

Viaceré celebrity sa rozhodli opustiť platformu Twitter po tom, čo sa jej šéfom oficiálne stal Elon Musk. Nebude to však prípad Heidi Klumovej.

02.11.2022 00:00
Elon Musk Foto: ,
Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej zúčastnil len pár dní po tom, čo začal šéfovať Twitteru. Ktohovie, či bola náhoda, že prišiel ako bojovník
debata

Práve na jej legendárnu halloweensku párty v pondelok večer v New Yorku dorazil slávny miliardár. Sprevádzala ho mama Maye Musk, modelka a motivátorka, no pozornosť na seba v tomto prípade strhol predovšetkým Elon.

Heidi Klum Čítajte viac Túto epickú masku musíte vidieť! Heidi Klum ovládla Halloween ako gigantický červík, manžel ju dovliekol na udici

Miliardár si s kostýmom a maskovaním nedal ani zďaleka toľko námahy ako jeho hostiteľka, no aj tak zaujal pozornosť médií. Kožené brnenie, v ktorom sa predviedol, totiž vypátrali americké médiá ako kúsok, ktorý sa má predávať za 7500 dolárov v jednom z vyhlásených obchodov s kostýmami Abracadabra NYC.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

Ešte zaujímavejší bol však fakt, že novinári zistili, že obchod niektoré kostýmy aj zapožičiava na Halloween. V tomto prípade bol poplatok 1000 dolárov a obchod mal k dispozícii na zapožičanie len jedno brnenie. V čase konania párty dostupné nebolo, z čoho novinári usudzujú, že Elon si kožené brnenie „len“ zapožičal a po použití ho znovu vrátil do obchodu. Nuž, ak je to tak, Elon Musk zjavne nepatrí medzi rozhadzovačné typy.

Elon Musk Čítajte viac Musk prevzal šéfovanie Twitteru, podľa médií vyhodil staré vedenie

Držiteľ titulu najbohatší muž sveta je už niekoľko dní v centre diania – a to aj preto, že prevzal moc nad sociálnou sieťou Twitter. Urobil tak so slovami „vták je slobodný“, čím narážal na logo modrého vtáčika, ktoré Twitter používa. Elon Musk už dlhší čas hovorí o tom, že plánuje posilniť slobodu slova a dlhší čas sa špekuluje o tom, či to bude znamenať menšiu reguláciu zdieľaných názorov a návrat mnohých extrémne sa prezentujúcich užívateľov, ktorých platforma v minulosti zablokovala.

zväčšiť Elon Musk a jeho mama Maye Musk prišli na párty... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elon Musk, Maye Musk Elon Musk a jeho mama Maye Musk prišli na párty spoločne.

Niektoré známe osobnosti sa rozhodli Twitter opustiť na protest proti novému majiteľovi. Urobila tak napríklad slávna scenáristka Shonda Rhimes či herci Ron Perlman a Josh Gad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #kritika #odchod #kostým #Elon Musk

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...