Julia Roberts odhalila tajomstvo, ktoré dojalo Ameriku! Spája sa so slávnym černošským aktivistom

Herečka Julia Roberts sa pred pár dňami podelila o informáciu, o ktorej tušili len zainteresovaní. Prekvapila tak celú Ameriku.

02.11.2022 00:00
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts na premiére nového filmu Vstupenka do raja.
debata

Herečka a držiteľka Oscara sa v rozhovore s moderátorkou Gayle Kingovou vrátila do dávneho detstva – teda vlastne až k momentu svojho príchodu na svet. Ako prezradila, ten sa spája s postavou černošského aktivistu a kazateľa Martina Luthera Kinga.

„Rodina Kingovcov zaplatili účet v nemocnici pri mojom pôrode,“ vyhlásila Julia Roberts. „Nie, tvoja rodina Kingovcov (uviedla na adresu moderátorky, ktorá je menovkyňou), ale Martin Luther King a jeho manželka Coretta,“ pokračovala Julia Roberts, ktorá prišla na svet v roku 1967. O rok neskôr Martina Luthera Kinga zavraždili, takže nemala šancu nikdy mu poďakovať.

Ako však v televíznom rozhovore vyplynulo, rodičia slávnej herečky tiež kedysi pomohli Kingovcom. „Moji rodičia mali divadelnú školu v Atlante, ktorá sa volala Actors and Writers Workshop. Coretta zavolala mojej mame, či by jej deti nemohli byť súčasťou divadelného krúžku, lebo mali problém nájsť miesto, kam by prijali jej deti. A moja mama jej povedala: Jasné, príďte,“ opísala situáciu oscarová herečka, za čo si vyslúžila aj nadšenú reakciu afroamerickej moderátorky.

zväčšiť Herečka Julia Roberts a jej líčenie na akcii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Julia Roberts Herečka Julia Roberts a jej líčenie na akcii Academy Museum of Motion Pictures Gala.

„Áno, v šesťdesiatych rokoch ste nemali veľa čiernych detí, ktoré mohli byť v jednej škole alebo krúžku s bielymi deťmi. Myslím si, že to je výnimočné a zároveň je to súčasť toho, akou osobnosťou si ty sama dnes,“ komentovala 67-ročná Gayle King, jedna z najznámejších amerických moderátoriek na adresu Robertsovej.

Julia Roberts oslávila 28. októbra svoje 55. narodeniny a najnovšie má v kinách film Vstupenka do raja. V ňom účinkuje so svojím dlhoročným kamarátom a kolegom Georgom Clooneyom.

Herečka Julia Roberts a jej kolega George...
Herečka Kaitlyn Dever prišla na premiéru v...
+7Herečka Julia Roberts a jej kolega George...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Luther King #Julia Roberts #spomienka #narodenie #Gayle King

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....