Halloween neobišiel ani monacký palác! Tieto rozkošné strašidlá ukázala svetu princezná Charlene

Nielen celebrity si počas uplynulých dní užívali oslavy sviatku Halloween. Sviatok strašidiel zavítal aj za múry monackého kniežacieho paláca.

02.11.2022 00:00
debata (1)

V posledný októbrový deň sa o momentku svojich dvoch ratolestí podelila princezná Charlene, manželka monackého kniežaťa Alberta. Ich dve deti, princ Jacques a princezná Gabriella sa v rámci halloweenskych osláv zmenili na malé „strašidlá“ – kým Jacques vyskúšal kostým upíra s nabielo natretou tvárou krvavými kútikmi, jeho sestra siahla po oranžovej parochni, ktorá ladí s farbou tekvíc a obliekla si oranžovo-zelený škriatkovský kostým.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac Najkrajšia členka monackej kniežacej rodiny? Pozrite sa na jej mamu a pochopíte, po kom zdedila krásu

Roztomilý záber, na ktorom obaja súrodenci pózujú aj s patričnými gestami, zverejnila princezná Charlene v pondelok večer. Nasledoval pritom po inom zábere detí, pochádzajúcom ešte z minulého týždňa. „Rastú tak rýchlo,“ napísala vtedy hrdá mama Charlene k momentke, na ktorej sú potomkovia monackého kniežaťa oblečení v školských uniformách.

zväčšiť Princezná Charlene  a jej dcéra Gabriella počas... Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia
719266315 Princezná Charlene a jej dcéra Gabriella počas tradičného monackého pikniku.

Rodáčka zo Zimbabwe a bývalá profesionálna plavkyňa bola niekoľko mesiacov odlúčená od svojich detí, keď sa minulý rok a časť toho terajšieho nachádzala mimo krajiny. Dôvodom malo byť psychické vyčerpanie a snaha o rekonvalescenciu.

Po návrate do Monaka sa Charlene znovu vrátila k povinnostiam manželky hlavy monackého kniežatstva, no zároveň si vraj užíva nadovšetko aj materské povinnosti. „Deti jej veľmi chýbali. Je šťastná, že môže s nimi znovu tráviť čas ako normálna mama,“ tvrdí zdroj z okolia monackej kniežacej rodiny.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

VIDEO: Zatajované psychické problémy a iné kráľovské choroby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Halloween #princezná Charlene #knieža #Jacques

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...