Kleopatra našla svojho Antonia: Zamilovaná Graham fešného priateľa neskrýva a aha, ako žiari!

Ešte začiatkom septembra sa zastúpcovia médií snažili vypátrať totožnosť muža, ktorý sa začal objavovať po boku herečky Heather Grahamovej. Ako sa čoskoro ukázalo, ide o známeho finančníka a zároveň profi snouboardistu Johna de Neufvilla.

03.11.2022 14:00
Heather Graham a jej partner John de Neufville Foto: ,
Heather Graham a jej partner John de Neufville na 21. výročnej halloweenskej párty modelky a televíznej osobnosti Heidi Klumovej v New Yorku.
debata

O vzťahu dvojice sa dlho nevedelo, ale paparazzovské zábery z pláže a tiež následná účasť na benefícii amfAR v rámci filmového festivalu v Benátkach to zmenila. Herečka Heather Graham sa s novým partnerom objavila aj počas pondelňajšej halloweenskej párty v New Yorku, ktorej hostiteľkou bola Heidi Klum.

Heather Graham Čítajte viac Heather Graham žiari láskou aj v luxusných šatách. Ale aha, ako jej to svedčí na pláži!

Päťdesiatdvaročná blondínka, ktorú si diváci môžu pamätať napríklad z filmu Hriešne noci, stavila na zvodný a prepracovaný kostým Kleopatry. Vyšívané trblietavé šaty pôsobili luxusne a nielen to, pod tenučkou látkou sa jasne rysovali sexy obliny hollywoodskej päťdesiatničky.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

Asi neprekvapí, že De Neufville, ktorý je od Grahamovej mladší o šesť rokov, zostal v téme. Ku Kleopatre sa zladil a vybral si kostým Marka Antónia, rímskeho generála a pravej ruky Júliusa Cézara, ktorý údajne s egyptskou kráľovnou prežil vášnivý vzťah. Či je vášnivý aj ten skutočný, vedia asi len obaja zainteresovaní – podľa zdrojov z okolia je však Heather Graham naozaj šťastná a užíva si chvíle byť opäť vo vzťahu.

zväčšiť Herečka Heather Graham pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Heather Graham Herečka Heather Graham pózuje fotografom na benefičnej akcii amfAR.

Dvojicu od prvých zverejnených záberov z pláže v Miami zachytili objektívy paparazzov už viackrát – práve v uliciach New Yorku si spoločne užívajú také obyčajné a pritom krásne aktivity ako prechádzky, spoločné bicyklovanie či návštevy bistier a kaviarní.

Heidi Klum Čítajte viac Túto epickú masku musíte vidieť! Heidi Klum ovládla Halloween ako gigantický červík, manžel ju dovliekol na udici

Ako píšu viaceré americké aj britské médiá, obaja partneri sú pomerne vyťažení profesionáli. Kým De Neufville sústreďuje svoje obchodné aktivity momentálne práve v New Yorku, jeho polovička dokončila film a pracuje na ďalších dvoch projektoch. „Dokážu si však nájsť čas jeden na druhého a užívať si ho naplno. Sú naozaj ukážkový pár,“ komentoval zdroj.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #biznis #Heather Graham

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....