Tom Brady sa s Gisele Bündchenovou rozvádzať nechce! Ale šance na záchranu manželstva pokazil on

Koncom októbra slávny pár Tom Brady a Gisele Bündchen oficiálne oznámili svetu správu, o ktorej sa už dlhšie špekulovalo. Po 13 spoločných rokoch sa rozchádzajú.

07.11.2022 00:00
Gisele Bündchen, Tom Brady Foto:
Gisele Bündchen a Tom Brady.
debata

"Dospeli sme k tomuto záveru priateľsky a sme vďační za čas, ktorý sme spolu strávili,“ napísal na sieti Instagram Brady. Bündchen vyhlásila, že ukončenie manželstva nie je nikdy ľahké, ale že sa postupne odcudzovali. "Tomovi prajem len to najlepšie,“ uviedla.

Tom Brady a Gisele Bündchen Čítajte viac Rozprávke je koniec... Tom Brady a Gisele Bündchen sa rozvádzajú po 13 rokoch manželstva

Ako uvádza zdroj pre magazín People, je to práve Brady, ktorý sa snaží ešte ešte manželstvo zachrániť. „Tom nechcel, aby mali deti rozvedených rodičov. Rozvod nebol Tomov nápad,“ píše magazín People. Profesionálny športovec chcel urobiť všetko, aby sa zmieril so svojou manželkou. „Nechce sa rozviesť a nechce, aby sa manželstvo skončilo.“

Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+7Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na...

Brady, hviezda NFL, bol pripravený ísť na párovú terapiu, aby zachránil vzťah, ale už bolo neskoro. Kríza v manželstve trvala dlhšie, prehĺbila sa potom, čo Brady vzal späť svoje rozhodnutie ukončiť športovú kariéru. „Gisele mu dala veľa šancí, aby veci napravil, ale on to nespravil,“ dodáva zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...