Som pani Afflecková, vraví hrdo Jennifer Lopez a hovorí, prečo nevyšli jej minulé vzťahy

Od svadby uplynulo už niekoľko mesiacov. Speváčka a herečka Jennifer Lopez teraz prezradila, prečo si vzala priezvisko slávneho manžela.

09.11.2022 10:25
Jennifer Lopez a Ben Affleck Foto: ,
Manželský pár Jennifer Lopez a Ben Affleck spoločne na prehliadke Ralph Lauren Jar/Leto 2023, ktorá sa konala v kalifornskej Pasadene.,
debata

Americká popstar a herečka sa od svadby s Benom Affleckom volá oficiálne Jennifer Lopez Affleck. „Ľudia ma stále budú volať Jennifer Lopez, ale moje oficiálne meno je pani Afflecková. Pretože sme sa spojili v jedno. Sme manžel a manželka,“ uviedla Lopez v rozhovore pre magazín Vogue. Ten ju umiestnil na obálku svojho decembrového vydania a spravil z nej tak megastar záveru roka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

V súvislosti s novým menom hviezda tiež uviedla, že je „na to hrdá“. "A vnímam to ako odvážny ťah, viete, čo tým myslím? Mám veľkú kontrolu nad svojím vlastným životom a osudom a cítim sa posilnená ako žena aj ako človek. Chápem, že ľudia k tomu majú svoje pocity, a to je tiež v poriadku. Ale ak chcete vedieť, ako to vnímam ja, mám pocit, že je to romantické. Stále vo mne je prítomná tradíciua a romantika,“ doplnila tiež na margo prevzatia manželovho priezviska, čo od niektorých jej fanúšikov vyslúžilo kritiku.

Speváčka Jennifer Lopez predviedla svoje...
Raper LL Cool J a speváčka Jennifer Lopez sa po...
+8Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...

Päťdesiatdvaročná mama dvoch detí bola už v minulosti trikrát vydatá a prežila niekoľko dlhodobých vzťahov, medzi iným napríklad so športovcom Alexom Rodriguezom či tanečníkom Casperom Smartom. Ani jeden vzťah však nevydržal. Lopez má k tomu vlastnú teóriu a aj o ňu sa podelila v novom rozhovore, ktorý sprevádza decembrové vydanie magazínu Vogue.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Lopez s Affleckom prvýkrát od svadby v spoločnosti, ale tentoraz trochu ako na pohrebe!

„Skrátka som nerozumela, čo to znamená starať sa o seba, nedávať city a potreby niekoho iného – a vašu potrebu, aby vás milovali – pred starostlivosť o seba samu. Myslíte si, že je to ušľachtilá vec, dať seba na druhé miesto. A nie je,“ vyhlásila speváčka.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.
debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Jennifer Lopez #Ben Affleck #priezvisko

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...