Shakira a Piqué majú za sebou zásadný krok! Poponáhľali sa, našťastie

Kolumbijská speváčka Shakira a jej expartner, španielsky futbalista Gerard Piqué, sa po rozchode dohodli na opatrovníctve svojich dvoch detí, informovali v utorok ich právni zástupcovia.

09.11.2022 08:00
484713749 Foto:
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
debata

Shakira (45) sa plánuje presťahovať do amerického mesta Miami aj s ich dvoma synmi, pričom Piqué (35) ich bude mať každý mesiac na desať dní a počas školských prázdnin. „Nie je to tak, že jeden vyhral a druhý prehral – ak niekto vyhral, sú to deti,“ uviedol v utorok pre tlačovú agentúru AFP Piquého právnik po ukončení rokovaní o opatrovníctve, ktoré trvali niekoľko mesiacov.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Piqué minulý týždeň oznámil, že ukončuje svoju kariéru profesionálneho futbalového hráča. Obranca klubu FC Barcelona sa v sobotu počas rozlúčkového prejavu na svojom poslednom zápase na klubovom štadióne Camp Nou rozplakal.

Gerard Piqué Čítajte viac Emotívna bodka za bohatou kariérou. Nech žije Barcelona, lúčil sa Piqué

Pár má dvoch synov – Milana (9) a Saschu (7). „Podpísali sme dohodu, ktorá zaručuje blaho našich detí a ktorá bude ratifikovaná na súde,“ uviedol Shakirin zástupca v správe, ktorú spoločne podpísali speváčka a Piqué.

484609769 Čítajte viac Shakira prelomila mlčanie o Piquém: Mám pocit, že všetko je len zlý sen, z ktorého sa prebudím

„Naším jediným cieľom je poskytnúť im čo najväčšiu bezpečnosť a ochranu, a veríme, že ich súkromie bude rešpektované,“ dodal zástupca vo vyhlásení bez uvedenia ďalších podrobností.

Shakira Ripollová a Piqué oznámili svoj vzťah v roku 2011, ale k sobášu nedošlo. Zoznámili sa počas nakrúcania videoklipu k jej piesni „Waka Waka“ – oficiálnej hymne majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2010. Pár, ktorý roky žil na predmestí Barcelony, oznámil svoj rozchod v júni.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Piqué

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...