Alain Delon oslávil 87 rokov! Spomienkou na herca prekvapila jeho ex, prežila s ním 15 rokov

Alain Delon v utorok, 8. novembra, oslávil 87 rokov. Na svojho slávneho expartnera nezabudla Rosalie van Breemen, ktorá na Instagrame pri tejto príležitosti zverejnila archívny záber.

09.11.2022 15:30
Alain Delon Foto:
Madly
debata (2)

Na fotografii je zachytený Delon s oboma ich deťmi – dcérou Anouchkou, ktorá sa narodila v roku 1990 aj jej o 4 roky mladší brat Alain-Fabien. Pred trojicou je na stolíku položená torta. K záberu je doplnená veta: „Všetko najlepšie k narodeninám, láska“.

Alain Delon stretol holandskú modelku Rosalie van Breemen v roku 1987, keď sa spoznali pri nakrúcaní klipu Like in the movie. Ona mala 21, on 52. Napriek veľkému vekovému rozdielu Delon kvôli nej opustil herečku Mireille Darc, aby začal nový život. Z ich vzťahu sa narodili dve deti, Anouchka a Alain-Fabien.

France Obit Belmondo Čítajte viac Delona podopieral syn, na pohreb Belmonda prišli aj Pierre Richard či Marion Cotillard

V roku 2001 modelka Delona opustila, aby sa necelý rok nato ako 36-ročná vydala za vtedy 54-ročného producenta Alaina Affleloua, čo Delona zlomilo. Manželstvo vydržalo 5 rokov. Vzťah Alaina Delona a Rosalie van Breemen bol búrlivý, čo priznala v minulosti aj samotná modelka, často u nich lietali taniere. Ich syn, Alain-Fabien, však slávneho otca obvinil z násilia voči matke.

V roku 2020 zdieľala na Instagrame niekoľko fotografií z minulosti, z čias, kedy spolu žili a napísala: „Pätnásť rokov a dve krásne deti. To nie je že nič. Žiadne výčitky.“ Na svojom Instagrame z času na čas zverejňuje archívne fotografie s Alainom Delonom.

zväčšiť Alain Delon a Rosalie van Breemen v roku 1996. Foto: Profimedia
Alain Delon Alain Delon a Rosalie van Breemen v roku 1996.
Alain Delon na snímke z roku 1970.
Alain Delon a Rosalie van Breemen v roku 1996.
+4Alain Delon a archívnej snímke.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Alain Delon

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...