Celeste Buckingham si splnila sen, pre klip zvládla aj poriadnu výšku - klip nakrútila na heliporte

Jej nesplneným snom bolo, aby raz mohla nakrútiť videoklip na streche budovy - poriadne vysokej. Speváčke Celeste Buckinghamovej sa to splnilo.

10.11.2022 10:00
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham si splnila sen a nakrútila videoklip ku novej skladbe na heliporte známeho bratislavského hotela.
debata

Bývalá finalistka šou Superstar, ktorá sa neskôr stala tiež porotkyňou v projekte X Factor, sa pred pár týždňami vydala na strechu jedného zo známych bratislavských hotelov. Práve tam sa v priestoroch heliportu nakrútili zábery k jej piesni – skladbe Another Life.

689494457 Čítajte viac Nový chlap v živote krásnej Kuchařovej! Pamätáte si ešte jej bývalých? Títo muži stáli po jej boku

Buckinghamovej kapela sa rozložila na pristávacej ploche pre vrtuľníky a následne počkala na západ slnka a nočné hodiny, aby mohli nakrútiť zábery pre nový videoklip. Výsledok vyzerá naozaj pútavo už zo sprievodných fotografií, pričom samotný klip je už tiež dostupný niekoľko týždňov.

Speváčka Celeste Buckingham si splnila sen a...
Speváčka Celeste Buckingham s členmi svojej...
+10S novou piesňou Another Life mala od prvého...

Celeste Buckingham sa aj s členmi kapely a filmovým štábom vybrala na strechu do výšky bezmála 60 metrov, pričom sa im naskytol nádherný výhľad nielen na Bratislavský hrad, ale aj Dunaj a časť Rakúska. Ešte pár hodín pred štartom nakrúcania to pritom vyzeralo celkom komplikovane. Tvorcom nového klipu totiž situáciu skomplikovala niekoľko minút trvajúca silná búrka.

zväčšiť S novou piesňou Another Life mala od prvého... Foto: Andrej Hrušovský
Celeste Buckingham S novou piesňou Another Life mala od prvého okamihu Celeste Buckingham v hlave aj predstavu o vizuále videoklipu.

“V momente, keď si kapela rozložila na heliporte hudobné nástroje a technici nainštalovali svetlá, sa nad Bratislavou prehnala silná búrka a donútila nás celú scénu zbaliť. Nakoniec sa na nás ale usmialo šťastie a tak ako to býva, po búrke vyšlo slnko,” priblížil nakrúcanie Peter Zajíc zo spoločnosti ILLUMINATE. Dodal, že za dve hodiny bola výroba videoklipu úspešne zvládnutá a výsledok spoločne so skladbou si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #nakrúcanie #klip #heliport

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....