Dokonalé telo len v kryštálovom body! Dara Rolins opäť zvádza pred objektívom a láka na koncert svojho života

Už len pár týždňov delí speváčku Daru Rolins od osláv jej okrúhleho jubilea. Ale nebola by to ona, keby túto príležitosť nespojila s tým, čo miluje najviac - spievať, tancovať a... predvádzať sa.

13.11.2022 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins pred objektívom Lukáša Kimličku.
debata (6)

Rodáčka z Bratislavy sa len nedávno znovu postavila pred objektív svojho dvorného fotografa Lukáša Kimličku, aby pozvala fanúšikov na veľkolepý koncert pri príležitosti jej päťdesiatky. Ako to už v Darinom prípade býva, vek, o ktorom je reč, by jej tipoval málokto. Azda nik.

Mam dcéry Laury, ktorá je už viac ako rok šťastne zadaná a vo vzťahu s ex-futbalistom Pavlom Nedvědom, sa predviedla pred Kimličkovým objektívom v trblietavom kryštálmi zdobenom body a vysokých zlatých čižmách. Nezostalo len pri tom, na ďalších záberoch, ktoré sa objavili v médiách, zase pózuje v koženom body s harness-postrojom či priehľadných šatách, pod ktorými jej vidieť nohavičky.

Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...
Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...
+13Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...

To všetko je akýmsi vizuálnym lákadlom na koncert, ktorý samotná Dara nazvala „najväčšou narodeninovou párty môjho života“. Už teraz mám za sebou toho toľko, že by to hravo vystačilo hneď na niekoľko životov, napísala Dara Rolins na sociálnej sieti.

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

„To, čo sa mi podarilo s vami zažiť, precítiť, dostať a odovzdať, je až neuveriteľné. A presne z týchto dôvodov chcem spolu s vami prežiť niečo špeciálne, jedinečné. Vrátiť ešte raz všetky spomienky, oživiť ich, dotknúť sa tých najcitlivejších miest v našom srdci. Chcem vám sprostredkovať nezabudnuteľný zážitok. Len raz. Nikdy pred tým, ani potom. Môj koncert, ktorým chcem zmapovať všetky tie neuveriteľné roky mojej kariéry, od detstva až po súčasnosť,“ pokračovala slovenská hviezda a pozvala svojich fanúšikov na koncert, ktorý sa uskutoční 28. januára budúceho roka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara Rolins ešte v septembri poskytla exkluzívny rozhovor aj pre redakciu Pravdy. V ňom hovorila aj o pohľade na blížiacu sa päťdesiatku. „Nemám ani na sekundu moment, keď by som mala ostych alebo problém sa k tomu priznať. Občas sa však divím, keď hovorím so ženami, ktoré sa tiež blížia k podobnému veku a pýtajú sa ma: Aké to je? Neviem, čo má prísť. Mám stále rovnaké množstvo energie, mám stále chuť robiť úplne všetko, čo ma bavilo predtým. Mnohé veci si viem užiť ešte viac. Mám stále potrebu objavovať, posúvať sa. Ani na sekundu som nezacítila nejakú brzdu, ktorá by mi naznačila – už sa niečo blíži,“ vyhlásila v rozhovore. Celý si ho môžete pozrieť vo videu nižšie.

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #pózovanie #Lukáš Kimlička #Päťdesiat #Dara Rolins #pozvanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...