Adam Ďurica: To, že sa z pesničky stáva hit, som prvýkrát zažil...

Speváka teší, že jeho hity fungujú nielen na Slovensku, ale aj v Čechách.

14.11.2022 00:00
Adam Ďurica, Foto: ,
Spevák Adam Ďurica.
debata

Adam Ďurica pripravil album hitov, ktorý mapuje jeho hudobnú cestu od roku 2008. Ponúka na ňom rovný tucet piesní z jeho autorského pera.

Na albume si fanúšikovia nájdu jeden z jeho prvých hitov Bez servítky z roku 2008. „Je to skladba, ktorá sa objavila na výberovke s názvom Mladá vlna, ale na albume sa objavila až o pár rokov neskôr,“ hovorí spevák. Samozrejme, nechýba Mandolína, Holubička, Neľutujem, či minuloročný duet s Emmou Drobnou, Naše hriechy, z rovnomenného albumu, ktorý už získal aj ocenenie zlatý album.

„To, že sa z pesničky stáva naozajstný hit, som zažil asi prvýkrát pri skladbe Neľutujem, ktorý sme na koncerte zahrali skoro na konci, a vtedy sa dav rozospieval, a ja si dodnes pamätám, ako sme ju museli hrať ešte raz, pretože si ju ľudia na tom koncerte doslova vyspievali,“ spomína Adam a dodáva: „Musím povedať, že to tak akosi na koncertoch funguje aj dnes. A čo má ešte viac teší, že nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Veľakrát som hovoril, že každou ďalšou skladbou sa nejaká kapitola končí a ďalšia otvára, a Hity to len potvrdzujú. Pracujem už na nových skladbách, popri koncertoch sa nám podarilo nahrať s Raegom novinku Dobre Viacmenej, tiež sme nahrali zopár skladieb v štúdiu naživo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Ďurica

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...