Čo? Hovorili ste 100 miliónov? Dolly Parton ich dostala od Jeffa Bezosa, má ich použiť na...

Slávna americká country speváčka a filantropka Dolly Parton získala cenu v hodnote 100 miliónov dolárov od zakladateľa internetovej spoločnosti Amazon a jedného z najbohatších ľudí na svete Jeffa Bezosa.

15.11.2022 00:00
Dolly Parton Foto: ,
Speváčka Dolly Parton.
debata

Ocenenie nazvané Bezos Courage & Civility Award je poctou pre tých, ktorí „hľadajú riešenie s odvahou a láskavosťou,“ okomentoval cenu Bezos.

Miliardár, ktorý je tiež vlastníkom vesmírnej spoločnosti Blue Origin, oznámil udelenie ceny spoločne so svojou partnerkou Lauren Sanchezovou. Tá na instagrame následne napísala, že Partonová je „ženou, ktorá daruje srdcom a v ktorej práci sú hlavnými aspektmi láska a súcit“. „Nemôžeme sa dočkať, až uvidíme, aké všetko dobro vykoná s tými 100 miliónmi dolárov,“ dodala.

zväčšiť Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "The Lord of the Rings: The Rings of Power" Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez na premiére série Pán prsteňov: Prstene moci v Culver City.

Kráľovná country hudby na udelenie ceny reagovala vo videu zverejnenom na internete so slovami: „Čože! Hovorili ste 100 miliónov?“ „Myslím si, že ľudia, ktorí môžu pomáhať, by mali dať svoje peniaze tam, kam ich ťahá ich srdce. Urobím, čo bude v mojich silách, aby som s tými peniazmi urobila veľa dobrých vecí,“ dodala Parton.

Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka...
Sara Zwangobani na premiére série Pán prsteňov:...
+10Sophia Nomvete na premiére série Pán prsteňov:...

Prvá dáma americkej country zložila tisíce piesní, medzi tie najslávnejšie patrí I Will Always Love You (preslávila ju Whitney Houstonová), Jolene, Coat of Many Colors alebo My Tennessee Mountain Home.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dolly Parton

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...