Sama dlho nezostala! Bündchenovú zachytili s novým chlapom, ich prvé zábery Toma nepotešia

Rozchod a plánovaný rozvod dvojice Gisele Bündchen a Tom Brady je, zdá sa, už nezvratný. Slávna modelka má zjavne náhradu. Naznačujú to zábery, s ktorými prišiel známy americký šoubiznisový portál.

15.11.2022 00:00
Modelka Gisele Bündchen Foto:
Modelka Gisele Bündchen.
debata

Stránka PageSix.com priniesla sériu fotografií, na ktorých je brazílska supermodelka zachytená v spoločnosti nového muža počas návštevy Kostariky. Má ísť o Joaquima Valenteho, inštruktora bojového umenia jiu jitsu, ktorý vlastní aj štúdio a je členom a spolumajiteľom tréningového programu Valente Brothers.

Dvojica, ktorá si spoločne zjavne vyrazila na večeru, sa pozná už nejaký čas. Je pravdepodobné, že sa zoznámili počas spoločného fotenia pre magazín Dust, na stránkach ktorého Gisele pózovala s Joaquimom a jeho bratmi Pedrom a Giu Valenteovcami pri „bojovo-módnom“ photo-shootingu. Následne sa Gisele tiež vrhla na tréningy jiu jitsu, o čom tiež viackrát informovala na svojom profile na sociálnej sieti – aj v čase manželstva so športovcom Tomom Bradym ešte pred ohlásením rozchodu.

Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+7Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na...

Ako píše PageSix.com, pri jednom z videí, na ktorom je Gisele zachytená pri tréningu bojového športu, nechal komentár aj jej ex-partner Brady. „Asi sa skončili časy, keď som nechával neumytý riad v dreze,“ napísal s humorom na adresu bojaschopnej manželky. Či mohla iskra medzi Gisele a jej inštruktorom preskočiť už dávnejšie, môžeme len špekulovať.

Ak by však niekto chcel naznačovať, že aj v tomto prípade mohlo ísť o profesionálne stretnutie, asi neobstojí, že dvojica spoločne odletela do Kostariky a namiesto práce si tam užila pár dní oddychu. Čo znie ešte vážnejšie, je fakt, že Gisele so sebou vzala aj svoje dve deti, ktoré má z manželstva s Bradym. Svedkovia, ale aj fotografi zvečnili brazílsku krásku s dcérou Vivian, synom Benjaminom a Joaquimom počas návštevy reštaurácie Koji v Provincia de Puntarenas.

Tom Brady, Gisele Bündchen Čítajte viac Ťažké chvíle po rozvode? Gisele Bündchen to jednoduché nemá, ale... veľa sa vlastne nezmenilo!

Paparazzovské zábery zachytávajú uvoľnenú a usmiatu modelku, ako kráča nočným mestom v spoločnosti rovnako uvoľneného Valenteho. Inštruktor bojového umenia sa takmer celý čas usmieva a pôsobí veľmi zamilovane. Brady, ktorý vraj chcel urobiť všetko pre to, aby jeho manželstvo vydržalo, asi už veľa nezmôže…

Zľava: Bratia Joaquim Valente, Gui Valente a Pedro Valente

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kostarika #Gisele Bündchen #Tom Brady #nový chlap #Joaquim Valente

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....