Šiel na vécko hneď po mne a... už sa nikdy neozval, prezradila o randení s Chrisom Evansom speváčka

Takmer rok je vraj už šťastne zadaný, čo dokazujú aj nové zábery paparazzov. V minulosti však herec Chris Evans randil aj s inými ženami. Tiež slávnymi.

16.11.2022 00:00
Jana Kramer Foto:
Speváčka a herečka Jana Kramer na zábere z roku 2018.
debata (2)

Jednou z nich je aj americká speváčka Jana Kramer, ktorá sa zjavne neobáva spomínať ani na momenty, ktoré by možno mali radšej zostať tajomstvom. Jedným takým je aj spomienka na jej krátke randenie s Evansom, ktorého iba minulý týždeň magazín People vyhlásil za najsexi muža planéty.

Chris Evans Čítajte viac Magazín People vyhlásil najsexi muža planéty za rok 2022! Je to zbožňovaná hviezda marveloviek

Kramer sa s predstaviteľom Kapitána Ameriku stretávala pred viac ako dekádou a situáciu v podcaste Whine Down opísala nasledovne. „Ešte v tom čase nehral Kapitána Ameriku, ale už vtedy to bol fakt rozkošný chalan, totálny lámač sŕdc,“ opísala Jana Kramer. „Nepamätám si, na koľkých rande sme boli. Pamätám si ale to úplne posledné, pretože to bolo pomerne ponižujúce. Bola to trápna príhoda,“ komentovala 38-ročná speváčka a herečka.

zväčšiť Herec Chris Evans na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2022 MTV Movie and TV Awards - Show Herec Chris Evans na archívnom zábere.

Dvojica vraj bola spolu na večeri a potom sa vybrali domov. „Síce bol čas na zábavu, ale mne sa chcelo spať. Tak mu hovorím, pôjdem si ľahnúť. Na večeru som mala špargľu a šla som na toaletu a on tam šiel bezprostredne za mnou,“ opísala historku s Evansom. „A to bola posledná interakcia, ktorú si s ním pamätám. Šiel po mne na vécko, kde bolo cítiť špargľový moč a už som nikdy o ňom nepočula,“ uviedla americká hviezdička, ktorá už má za sebou tri manželstvá a o svojom súkromí hovorí celkom rada.

Britain The Gray Man Screening Čítajte viac Tajomstvo v živote najsexi muža planéty? Vyše roka randí s touto očarujúcou kráskou!

Prezradila tiež, že Chris Evans sa vraj vynikajúco bozkáva a že dokonca bola raz v pokušení ozvať sa mu. V tom čase však už bol zadaný. Hercovou partnerkou je momentálne herečka Alba Baptista, ktorá sa objavila vo filmoch Warrior Nun či Pani Harrisová ide do Paríža.

Herečka Alba Baptista na vyhlásení European...
Herečka Alba Baptista na tohtoročnom filmovom...
+2Herečky Lesley Manville (vľavo) a  Alba...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Chris Evans #špargľa #Jana Kramer #Najsexi muž planéty

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...