Ako kedysi? Aha na ten zaľúbený pohľad Charlene smerom k jej princovi

Pred pár dňami sa objavili spoločne princezná Charlene (44) a princ Albert (64) na tribúne v Marseille, aby si pozreli zápas v rugby medzi Francúzskom a domovinou Charlene, Južnou Afrikou.

18.11.2022 00:00
charlene Foto:
Princ Albert a princezná Charlene počas zápasu rugby.
debata (3)

Najmä princezná si zápas naozaj užívala a na jej tvári bol počas podujatia neustále badať úsmev. Po zápase si kráľovský pár dokonca našiel čas a navštívil hráčov v zákulisí, z niektorými hráčmi a členmi tímu sa dokonca odfotografoval. Záberom s monackým párom sa pochválil hráč Tendai Mtawarira (37), ktorý v minulosti hral práve za tím Južnej Afriky. Ale Charlene si vychutnávala, zdá sa, aj čas strávený s manželom, jej pohľady hovoria jasnou rečou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beast (@tendaimtawarira)

„Je to skutočná česť stráviť čas s princeznou Charlene a monackým princom Albertom na zápase Boks/Francúzsko v Marseille. Smutný výsledok pre Boks, ale dobre vybojovaná bitka,“ napísal športovec k dvom zverejneným záberom.

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacký knieža Albert a jeho manželka,...
+12Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

Po dlhej prestávke, kedy sa Charlene zotavovala po chorobe a dávala sa dokopy aj psychicky, ju čoraz viac vidieť na spoločenských podujatiach, ale s fanúšikmi komunikuje aj na sociálnych sieťach. Napríklad v posledný októbrový deň sa o momentku svojich dvoch ratolestí podelila princezná Charlene – jej deti, princ Jacques a princezná Gabriella sa v rámci halloweenskych osláv zmenili na malé „strašidlá“.

Pozrite si medailónik kňažnej Charlene.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....