Dve filmové hviezdy ako rodičia? Naučia vás odlíšiť, čo je pravdivé a čo sr..a, vraví Kate Hudson

Na obrazovky streamovej platformy Netflix sa dostane krimi film Na nože: Glass Onion až počas Vianoc, len nedávno ho však jedna z hlavných hrdiniek uviedla na slávnostnej premiére v Los Angeles.

21.11.2022 00:00
Goldie Hawn (vľavo) a jej dcéra Kate Hudson Foto: ,
Herečka Goldie Hawn (vľavo) a jej dcéra Kate Hudson prichádzajú na slávnostnú premiéru v Los Angeles.
debata

Herečka Kate Hudson, ktorá si v snímke zahrala jednu zo ženských úloh, dorazila na slávnostný event v sprievode svojej mamy Goldie Hawnovej. O tom, že medzi týmto hollywoodskym rodinným duom panujú nadmieru vrúcne vzťahy, niet pochýb. Kate Hudson so svojou slávnou mamou vychádza naozaj dobre a sú vraj viac kamarátkami ako mama s dcérou.

Kate Hudson Čítajte viac Kate Hudson v čele zvodnej ženskej úderky: Ona uchvátila odetá v zlate, mladšia kolegyňa bábikovskou krásou

Novinárom neskôr Hudson tiež prezradila, že práve jej známa mama spoločne s otčimom, hercom Kurtom Russellom ju pripravili na rolu v pokračovaní úspešného filmového hitu Na nože. „Presne to sa stane, keď vyrastáte s dvoma rodičmi, ktorí sú zároveň filmové hviezdy,“ citoval Hudsonovú magazín People.

Herečka a speváčka Janelle Monae na slávnostnú...
Herec Leslie Odom Jr.
+10Herečka Katherine Langford na slávnostnej...

„Váš osobný detektor na všetky tie bulšity a sr..y je prítomný. Vidíte skrátka priamo do ľudí. Keď ste menší, hovoríte si, bože ten človek je plný sr..k, ten človek si to všetko vymýšľa. A myslím si, že to fakt dobre funguje, keď potom neskôr musíte riešiť záhadnú vraždu,“ so smiechom komentovala Kate Hudson na margo nového prípadu, v ktorom sa opäť ako detektív vracia herec Daniel Craig.

Britain Eternals UK Premiere Čítajte viac 4, 5 aj 6 detí, slávne ženy sa veľkej rodiny neboja! Ale rekord? Táto herečka mala detí 14....

Zvyšok hereckého osadenstva je však zbrusu nový a diváci uvidia (najprv v kinách, neskôr na Netflixe) okrem Hudsonovej aj dámy ako Janelle Monaé, Madelyne Cline či Kathryn Hahn alebo Leslieho Odoma Jr. či Davea Bautistu. Viac si pozrite v traileri.

Herečka Kate Hudson a jej mama Goldie Hawn nie sú jedinými "prominentnými príbuznými v Hollywoode. Viete, ktoré herečky, herci či speváci pochádzajú zo slávnych rodín? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kate Hudson #Goldie Hawn

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...