Napätie medzi Charlene a Caroline muselo ísť bokom, ale... Monako oslavovalo, účasť princezien bola povinná

V kniežatstve sa oslavoval jeden z najväčších sviatkov - Národný deň Monaka.

21.11.2022 12:00
Princezná Charlene Foto: ,
Princezná Charlene, princ Albert, princ Jacques a princezná Caroline (v ružovom) počas osláv Národného dňa Monaka.
debata (1)

Ten sa každoročne teší značnej popularite u obyvateľov krajiny, nezaobíde sa bez účasti kniežacej rodiny. Inak tomu nebolo ani počas víkendu, na verejnosti sa objavilo mnoho členov monackej kniežacej rodiny.

Princezná Charlene, princ Jacques a princezná...

Princ Jacques počas osláv Národného dňa Monaka.
+20Princezná Charlene počas osláv Národného dňa...

Najväčšiu pozornosť si už tradične vypýtali princ Albert s manželkou a deťmi, dvojičkami Jacquesom a Gabriellou. Celá rodina sa zúčastnila omše v kostole v Monte Carlo. Princezná Charlene (44) stavila na nesmrteľnú a elegantnú kombináciu bielej a čiernej, princ Albert dorazil v uniforme. Svojho otca v tomto smere napodobnil aj princ Jacques. Jeho sestra, princezná Gabriella, však oblečením ladila nie so svojou mamou, ale s tetou, mladšou sestrou Alberta, princeznou Stephanie. Obe mali na sebe kabátiky v červenej farbe.

zväčšiť Pierre Casiraghi, syn princeznej Caroline s... Foto: SITA/AP, Eric Gaillard
Beatrice Borromeo Pierre Casiraghi, syn princeznej Caroline s manželkou Beatrice Borromeo a ich dvoma potomkami.

Počas dňa však boli k videniu aj ďalší členovia rodiny – Charlotte Casiraghi, dcéra princeznej Caroline, prišla spolu s manželom, Dimitrim Rassaom a ich dvoma synmi. Nechýbali ani Pierre Casiraghi, syn princeznej Caroline s manželkou Beatrice Borromeo a ich dvoma potomkami. Dav ľudí z balkóna paláca pozdravila aj princezná Caroline, ktorá počas osláv stavila na decentný odtieň ružovej.

Práve o napätých vzťahoch medzi princeznami Charlene (44) a Caroline (65) už dlhší čas informujú francúzske médiá. Hoci Albert a jeho sestra pôsobia ako nerozlučná dvojica, Charlene má so švagrinou menej vrúcny vzťah a bok po boku ich na verejnosti vidieť zriedka, o prejavoch náklonnosti medzi ženami takisto hovoriť nemožno. Účasť na bohoslužbe však bola „povinnou jazdou“ pre všetkých členov kniežacej rodiny, obe ženy tak museli vystúpiť na verejnosti. Ako však dokazujú fotografie, držali sa od seba v istej vzdialenosti. Fotografie Charlene a Stephanie stojacich bok po boku sa pritom v médiách objavili (galéria).

Pozrite si medailónik kňažnej Charlene.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene #princ Albert

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...