Slávna spievajúca mníška už nechce byť mníškou! Ohúrila v talentovej šou, neskôr skladbou Like A Virgin

Talianska rádová sestra Cristina Scuccia, známa ako "spievajúca mníška", v nedeľu oznámila, že rád voršiliek opúšťa.

21.11.2022 14:20
Cristina Scuccia Foto:
Talianska rádová sestra Cristina Scuccia, známa ako "spievajúca mníška".
debata

Tridsaťštyriročná Scuccia, ktorá pred ôsmimi rokmi svojim výkonom ohromila porotu speváckej súťaže The Voice (IT) a zvíťazila v nej, sa chce venovať hudobnej kariére.

„Zmeny sú dôkazom vývoja, ale niekedy v človeku vzbudzujú obavy… Myslím, že človek musí byť odvážny, aby poslúchol svoje srdce,“ povedala Scuccia v talkshow Verissimo na televízii Canale 5. s rozpustenými vlasmi a piercingom v nose. Povedala, že si na živobytie zarába ako čašníčka v Španielsku, kde pracuje na svojej hudobnej kariére. Uistila, že „sestra Cristina“, ako znelo jej rádové meno, v nej stále zostáva, rovnako ako viera v boha. „Bolo to skoro 15 rokov náboženského života a boli to moje najlepšie roky,“ povedala Scuccia.

Sestra Cristina oblečená v rehoľnom šate a povzbudzovaná ostatnými rádovými sestrami v roku 2014 urobila obrovský dojem na porotu súťaže The Voice, keď spievala pieseň No One od Alicie Keys alebo Livin' on a Prayer od kapely Bon Jovi. Jej výkon na youtube videl podobný počet ľudí ako vystúpenia „ostrieľaných“ spevákov ako je Ricky Martin alebo Kylie Minogue. V roku 2016 Cristina spievala pred dvojmiliónovým publikom na Svetových dňoch mládeže v poľskom Krakove. Naspievala aj skladbu Like A Virgin, ktorú si na youtube pozrelo 7 miliónov ľudí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristina Scuccia

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....