Ako dedko veru nevyzerá! A pritom... Viete, koľko vnúčat má slávny agent 007, Pierce Brosnan?

Je to len pár dní, čo sa rodinka herca Piercea Brosnana opäť o čosi rozrástla.

22.11.2022 12:00
Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson Foto: ,
Pierce Brosnan a Dwayne Johnson počas fototermínu k filmu 'Black Adam' v Londýne.
debata

Bývalý agent 007 prostredníctvom Instagramu, kde má takmer 2 milióny fanúšikov prezradil, že sa stal opäť dedkom. Koľké vnúča v poradí sa narodilo?

Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson  počas...
Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson počas...
+5Pierce Brosnan počas fototermínu k filmu...

Brosnanov syn Sean (39), ktorý pochádza z hercovho prvého manželstva, sa stal po druhýkrát otcom a svojmu slávnemu otcovi doprial štvrté vnúča. Hrdý dedko oznámil radostnú správu na svojom instagramovom účte a zverejnil prvé fotografie malého Jaxxona Elijaha Brosnana.

V roku 2013 zomrela Brosnanova adoptívna dcéra Charlotte Brosnan – podobne ako jej matka a Brosnanova prvá manželka Cassandra Harris, na rakovinu vaječníkov. Ďalšie dve vnúčatá Piercea Brosnana – Isabella Sophie Smith a Lucas Smith, pochádzajú práve od Charlotte.

Pierce Brosnan Čítajte viac V roku 2001 bol najsexi mužom planéty! Čo poviete na Piercea Brosnana dnes? Pre Londýn výrazne zmenil imidž

V roku 1994, po smrti manželky, padla Brosnanovi do oka novinárka Keely Shaye Smith a stala sa jeho druhou manželkou, spoločne vychovávajú dvoch synov – Parisa (20) a Dylana (25). V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu, z ich manželstva pochádza jedno spoločné dieťa, syn Sean. Brosnan si adoptoval jej dve deti – dcéru Charlotte a syna Chrisa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pierce Brosnan

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...