Láska Harryho Stylesa a krásnej Olivie Wildeovej je minulosť! Toto sú vraj dôvody, prečo šli od seba

Patrili k najsledovanejším párom šoubiznisu. Aj preto pred pár dňami prekvapili správy o ich rozchode. Spevák a herec Harry Styles a herečka a režisérka Olivia Wilde vraj ako partnerská dvojica skončili.

23.11.2022 00:00
Herečka a režisérka Olivia Wilde Foto: ,
Herečka a režisérka Olivia Wilde prišla v kreácii Erdem.
debata

Hoci ani jeden z prominentov nepotvrdil informácie – o svojom súkromí takmer vôbec nehovoria – ozvalo sa niekoľko „svedkov“ a dobre informovaných „zdrojov“, ktoré rozchod potvrdili. Ako píše americký portál JustJared.com, tiež existuje vraj niekoľko dôvodov, pre ktoré sa viac ako dvojročný vzťah slávnych partnerov skončil.

Olivia Wilde Čítajte viac Iba pruh látky na prsiach! Krásna režisérka zvádzala v ďalšej kreácii. Robí to azda zámerne?

Prvým z nich má byť profesionálna kariéra, ktorá neumožňuje ani jednému z partnerov mať plnohodnotný vzťah. „Nikto nedal nikomu kopačky. Bolo to priateľské rozhodnutie, rozhodli sa pre pauzu,“ uviedol jeden zo zdrojov po portál PageSix.com. „Bol to vôbec najdlhší vzťah, aký Harry mal, takže očividne bolo medzi nimi niečo špeciálne. Ale nie je možné mať normálny vzťah, keď on je každý rok na inom kontinente a ona má deti, rodinu a vlastnú kariéru,“ tvrdí nemenovaný zdroj.

zväčšiť Zľava: Spevák a herec Harry Styles, herečka... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Harry Styles, herečka Gemma Chan, herec Chris Pine a herečka a režisérka Olivia Wilde Zľava: Spevák a herec Harry Styles, herečka Gemma Chan, herec Chris Pine a herečka a režisérka Olivia Wilde predstavili film Don't Worry Darling.

Podľa iných zdrojov sa partneri rozišli už pred niekoľkými týždňami – a to vraj platí aj napriek tomu, že ešte pár dní pred rozchodom ich zachytili spoločne na ceste do posilňovne. „Zbožňujú tráviť čas jeden s druhým, ale odpískali to už pred pár týždňami,“ znie ďalšie tvrdenie, ktoré prináša JustJared.com. Opäť zdôrazňuje to, že Stylesa čaká náročné pracovné obdobie s koncertmi po celom svete, čo vzťahu dvoch ľudí v relatívne mladom veku veľmi nepraje.

wilde Čítajte viac Olivia Wilde po boku mladšieho Harryho Stylesa: Som šťastnejšia než kedykoľvek predtým

To by mohlo súvisieť ešte s jednou vecou a ďalším z dôvodov v poradí, ktoré sa spomenuli v amerických médiách. „Momentálne má každý z nich iné priority,“ znelo v magazíne People – opäť z úst anonymného zdroja. Ten však tiež tvrdil, že pár si zažil aj niekoľko kríz a tie sa mohli tiež podpísať na tom, prečo sa rozišiel.

Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde bola odvážna. Pod šatami Alexandre Vauthier Haute Couture odhalila poprsie.

Posledné obdobie sa v súvislosti s Wildeovou a Stylesom hovorilo najmä o tom, ako negatívne ich vzťah vplýval na hereckých kolegov pri práci na filme Neboj sa, zlatko. Na jeho premiére počas festivalu v Benátkach sa však slávna dvojica ešte objavila spoločne. Olivia za posledné týždne absolvovala niekoľko večerných eventov, kam chodila len sama. Galérie z akcií ako Governors Awards 2022, ELLE Women in Celebration Awards či Baby2Baby Gala, kde sa 38-ročná Olivia objavila, nájdete nižšie.

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....
Tanečnica a herečka Maddie Ziegler prišla na...
Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE...
+22Herečka Keke Palmer.
Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...
Speváčka Kelly Rowland v róbe Georges Chakra na...
+29Herečka Jenna Dewan a jej manžel Steve Kazee...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Olivia Wilde #dôvod #Harry Styles

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...