Drake v kabáte s macíkmi ovládol zápas NBA a potom... čmajzla mu ho moderátorská ikona

Určite veľmi dobre vedel, aký záujem fotografov vyvolá. Raper Drake si na zápas NBA obliekol poriadne extravagantný módny kus.

24.11.2022 12:13
Raper Drake Foto: ,
Raper Drake na basketbalovom zápase tímov Toronto Raptors a Brooklyn Nets sa objavil v kabáte, ktorý sa nedal prehliadnuť. Model zdobený plyšovými medvedíkmi pochádza z roku 1996 a vytvoril ho slávny dizajnér Jean Charles De Castelbajac.
debata

Slávny americký hip hopový umelec vyrazil na zápas tímov Toronto Raptors a Brooklyn Nets v neprehliadnu­teľnom kabáte z plyšu a umelej kožušiny. Model pritom zdobili ozajstné plyšové medvedíky a známy kanadský raper sa okamžite v ňom stal stredobodom pozornosti.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Perly, diamanty, dokonca brošňa s portrétom! Každý šperk princeznej Kate nesie odkaz... Poslala ho týmto ženám

Jeho módny kúsok, mimochodom archívny model z roku 1996 z produkcie dizajnéra Jeana Charlesa de Castelbajaca, upútal nielen pozornosť hostí a fotografov, ale aj jedného z profesionálnych účastníkov zápasu. Reč je o športovom komentátorovi Jackovi Armstrongovi, ktorý patrí v Severnej Amerike medzi najpopulárnejších moderátorov športových zápasov a primárne komentuje práve zápasy Toronto Raptors.

zväčšiť Raper Drake na basketbalovom zápase tímov... Foto: SITA/AP, Chris Young
Drake Raper Drake na basketbalovom zápase tímov Toronto Raptors a Brooklyn Nets sa objavil v kabáte, ktorý sa nedal prehliadnuť. Model zdobený plyšovými medvedíkmi pochádza z roku 1996 a vytvoril ho slávny dizajnér Jean Charles De Castelbajac.

Práve Armstrong sa v jednom momente rozhodol, že si raperov módny kúsok požičia. A napokon v ňom odmoderoval takmer celú prvú polovicu basketbalového zápasu. „Si chodiace meme,“ so smiechom komentoval Drake podľa médií rozhodnutie 59-ročného komentátora a narážal na to, že v „macíkovom“ kabáte bude určite hviezdou sociálnych médií do pár minút. Nemýlil sa.

Mimochodom, raper Drake si počas basketbalového zápasu na seba obliekol nielen extravagantný kúsok francúzsko-marockého dizajnéra, ale aj niekoľko ďalších značkových modelov. Podľa módnych znalcov na Instagrame sa len hodnota jeho outfitu rátala na niekoľko tisíc dolárov. Do toho nie sú zarátané šperky, ktorými sa raper prizdobil. Drake patrí medzi najlepšie zarábajúcich hip-hopových umelcov súčasnosti.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Gucci na...
Herečka Daisy-Edgar Jones v kreácii Gucci.
+58Herec Jared Leto v zamatovom obleku Gucci,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #Drake #kabát #Macík

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...