Kate, Kate, Kate, ale... Ešte viac obsypaná diamantmi bola krásna Sophie, grófka z Wessexu!

Sophie, grófka z Wessexu, bola na štátnom bankete v Buckinghamskom paláci takisto ako Kate ozdobená "spomienkovými" šperkami.

24.11.2022 14:00
kate koláž Foto:
Sophie, grófka z Wessexu a princezná Kate na štátnom bankete na počesť návštevy juhoafrického prezidenta v Británii.
debata (2)

Veľkolepý banket v Buckinghamskom paláci, ktorý sa konal pri príležitosti návštevy prezidenta Juhoafrickej republiky Británie, ponúkol množstvo impozantných záberov.

Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
Britský princ William a Kate, princezná z...
+15Zľava: Prezident Juhoafrickej republiky Cyril...

V ich centre sa ocitli najmä dámy z kráľovskej rodiny. Niet sa čomu diviť, slávnostná príležitosť im dala možnosť ozdobiť sa vzácnymi šperkami v miliónových hodnotách. Oči sa upierali najmä na princeznú z Walesu, Kate bola na štátnom bankete očarujúca – viac tu.

zväčšiť Sophie, grófka z Wessexu, na štátnom bankete na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Sophie, grófka z Wessexu Sophie, grófka z Wessexu, na štátnom bankete na počesť návštevy juhoafrického prezidenta v Británii.

Vzácnou tiarou sa však ozdobila aj manželka princa Edwarda, Sophie, grófka z Wessexu. 57-ročná blondínka siahla po šperku, ktorý bol vyrobený špeciálne pre ňu. Ako uvádza magazín People, podľa slov dvorného klenotníka bola tiara vyrobená podľa jej predstáv a svetu ju prvý raz predviedla v roku 2005 počas intronizácie princa Alberta v Monaku.

Tiaru zdobí výrazný stredový akvamarínový kameň a zaujímavosťou šperku je jeho dvojaké využitie. Tiara sa dá jednoducho použiť aj ako náhrdelník, Sophie tak urobila už v roku 2006 počas gala podujatia v Londýne.

zväčšiť Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princezná z Walesu Kate Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete na počesť návštevy juhoafrického prezidenta v Británii očarujúca. Oblečenú mala róbu od Jenny Packhamovej a luxusnú korunku kráľovnej Mary.

Tiaru Sophie na slávnostný banket doplnila dvoma šperkami, ktoré patrili jej svokre, Alžbete II. Reč je o diamantových náušniciach a strapcovom náhrdelníku, ktorý zdobil jej dekolt.

Nežná blondínka sa v posledných rokoch života panovníčky Alžbety II. stala jej blízkou oporou, bola takmer ako jej druhá dcéra – viac tu.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sophie #grófka z Wessexu

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...