Akčný veterán Gibson ako tatko na výlete! On má 66, partnerka 32... 9. dieťa však nemusí byť posledné

Herec Mel Gibson zaujal bulvárnych fotografov, keď sa v spoločnosti svojej rodiny objavil v Benátkach. Niekdajšia akčná hviezda sa venovala rodinným povinnostiam.

25.11.2022 00:00
Mel Gibson s partnerkou Rosalind Rossovou Foto:
Herec Mel Gibson s partnerkou Rosalind Rossovou na návšteve Benátok.
debata

Hrdina hitov ako Smrtonosná zbraň či Mad Max sa do mesta na vode vybral v spoločnosti svojej partnerky Rosalind Rossovej a ich spoločného potomka – syna Larsa. Starostlivý tatko Mel s prešedivelou bradou a v športovom oblečení pôsobil ako typický americký turista. Podobné však platilo aj o Rosalind, ktorá si tiež vystačila so športovým odevom a páperovou vetrovkou.

Helen Mirren Čítajte viac Tušili ste, že títo dvaja boli kedysi pár? Dodnes ho ľúbim, povedala Helen Mirren o...

Dvojica, medzi ktorou panuje 34-ročný vekový rozdiel, sa celý čas jedným okom pozerala na syna Larsa – takmer 6-ročný chlapec, ktorý je zatiaľ posledným potomkom mnohonásobneho hviezdneho otca, je podľa záberov neposedný ako väčšina jeho rovesníkov. Okolo rodičov pobehoval, poskakoval a stále niečo skúmal.

zväčšiť Americký herec Mel Gibson s partnerkou Rosalind... Foto: Profimedia
Mel Gibson s partnerkou Rosalind Rossovou Americký herec Mel Gibson s partnerkou Rosalind Rossovou a ich synom Larsom na návšteve Benátok.

Fotografie sú však dôkazom, že ani v dôchodkovom veku ešte herec a režisér nestratil rodičovskú trpezlivosť a stále si dokáže užívať chvíľky so svojimi ratolesťami.

Syn Lars sa narodil ako zatiaľ posledný potomok Gibsona vo vzťahu s už spomenutou Rossovou, ktorá bola jazdkyňou na koni, ale tiež sa venuje písaniu a príležitostnému hraniu. Podľa zdrojov z hercovho okolia by sa partneri nebránili ani ďalšiemu potomkovi.

Hollywoodske hviezdy s najväčším počtom detí – pozrite si ich tu

Zľava: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt,...
Zľava: Sestry Khloe Kardashian, Kourtney...
+12Televízna a internetová celebrita Kim...

Pred Rosalind Rossovou herec tvoril pár s Oksanou Grigorievovou, s ktorou má zase dcéru Luciu. Ďalších sedem detí pochádza z jeho manželstva s Robyn Mooreovou, s ktorou boli dlhé roky považovaní za idylický hollywoodsky pár.

Ich manželstvo trvalo tri dekády, no poznačili ho hercove problémy so závislosťou od alkoholu. Ako pred časom prezradil, už niekoľko rokov sa alkoholických nápojov ani nedotkol.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Benátky #Mel Gibson #Rosalind Ross

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...