Veľký krok pre Zendayu a jej Spider-mana! Slávny párik sa vraj chystá na...

Hoci ich vzťah držia ďaleko od dosahu médií a objektívov, neznamená to, že by nebol dostatočne intenzívny. Dokonca natoľko, že sa slávna dvojica Zendaya a Tom Holland vraj chystajú na vážny krok.

27.11.2022 14:00
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Foto: ,
Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom Holland a herečka Zendaya.
debata (1)

Ako píše portál magazínu US Weekly, herecké duo z marvelovských filmov o Spider-Manovi je údajne vo veľmi „serióznom a trvalom vzťahu“. „Obaja sú v moduse, že by sa chceli usadiť a tráviť spolu viac času. Plánujú spoločnú budúcnosť,“ tvrdí portál, ktorý sa odvoláva na nemenovaný zdroj z okolia.

Helen Mirren Čítajte viac Tušili ste, že títo dvaja boli kedysi pár? Dodnes ho ľúbim, povedala Helen Mirren o...

Prvým krokom k posilneniu spoločného vzťahu, ktorý trvá vraj už niekoľko rokov, by bolo nasťahovanie sa pod spoločnú strechu. Pokiaľ sú doterajšie fakty stále správne, britský herec a jeho americká kolegyňa a partnerka spoločne nežili. Využívali však každú možnú príležitosť voľného času, aby ho trávili spoločne.

Pozrite si archívnu galériu dvojice spolu na premiére
Zľava: Herci Jacob Batalon, Zendaya a Tom Holland.
Herec Tom Holland na premiére filmu Spider-Man:...
+4Herečka Zendaya v kreácii Alexander McQueen.

Pravdou však tiež je, že obe hviezdy – aj 26-ročná Zendaya, aj rovnako stará Holland – toho času veľa nemajú. Ich pracovné rozvrhy sú natrieskané na niekoľko mesiacov dopredu. Herca naposledy diváci mohli vidieť v úspešnom treťom filme zo série o Spider-Manovi, ale tiež napríklad akčno-dobrodružnej snímke Uncharted s Markom Wahlbergom.

"Euphoria" Los Angeles FYC Zendaya Čítajte viac Zendaya má obrovský talent, ale pri varení... Nôž jej radšej do rúk nedávajte!

Herečka Zendaya naposledy excelovala v seriáli Eufória, dokončuje nakrúcanie filmu Duna 2 a má tiež nabité kvôli svojim kontraktom s módnymi či kozmetickými značkami. Zendaya je napríklad tvárou značky Lancôme či módneho domu Valentino.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Zendaya #Tom Holland

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...