Dara Rolins miluje svoj non-stop kolotoč! Deň jej 50-ky však strávi úplne inak, ako by ste čakali...

Blíži sa oslava jej jubilea, no speváčka Dara Rolins je v jednom kole. Aj nedávno opäť "otočila" trasu Praha - Bratislava. Dôvodom bola návšteva sledovanej rannej šou televízie Markíza.

27.11.2022 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins na zábere z posledného diára.
debata (3)

Slovenská rodáčka navštívila Teleráno, aby v ňom hovorila o svojom blížiacom sa výnimočnom koncerte, ktorý sa uskutoční koncom januára budúci rok v pražskej O2 Aréne. Hoci je akcia už beznádejne vypredaná, slovenská pop-star oblečená opäť od hlavy po päty v luxusnej značky (tentoraz talianskej Fendi) o nej hovorila aj v markízackej rannej šou. Pre Pravdu hovorila Dara Rolins o koncerte a o tom, čo mu predchádzalo už niekoľko dní predtým – viac čítajte tu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Blondínka veľmi dobre vie, že súčasťou jej šoubiznisového života je „byť“ neustále v pohybe. Tým najväčším požehnaním je pre ňu však asi samotný fakt, že ju to stále baví. „Stihla som vidieť, zažiť, povedať, vymyslieť a uviesť do pohybu toľko vecí, stretla a objala toľko skvelých ľudí. Milujem ten môj nonstop kolotoč, teším sa z každého ďalšieho zážitku a výzvy, viac ako kedykoľvek predtým si uvedomujem to šťastie, že môžem robiť to, čo ma baví, tak dlho a tak intenzívne,“ napísala speváčka na sociálnej sieti po tom, čo sa už zjavne vracala z Bratislavy späť do Prahy.

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins vypredala megakoncert! V mojej hudbe nie je kalkul a ľudia to cítia

Pre Pravdu však Dara nedávno prezradila aj to, ako vlastne bude vyzerať skutočná oslava jej okrúhlych päťdesiatych narodenín, ktoré pripadnú na dátum 7. december. A zdá sa, že to bude práve ten jeden deň, keď sa na chvíľu zastaví a vyskočí zo svojho profesionálneho kolotoča, ktorý tak miluje.

Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...
Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...
+13Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom...

„Budem s rodinou. U nás na dedinke v miestnej reštaurácii, ktorú sme si na tento deň objednali,“ vysvetlila s úsmevom Rolins. „A budú tam len moji najbližší. Mamina, moja dcéra Laura, Pavel, ten priletí rovno z Talianska, moja segra, bratranci. Skrátka to bude veľmi rodinné,“ uzavrela energická hudobná diva.

Pozrite si aj videorozhovor s Darou Rolins, ktorý vznikol ešte v septembri a v ktorom sme sa s ňou zhovárali o rodine, kariére, starnutí či úprimnosti.

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

Speváčka Dara Rolins miluje luxusné kúsky – na Českých slávikoch žiarila v šatách Rick Owens a na nedávnom evente kliniky krásy zase v overale Gucci. Kliknutím si pozriete jednotlivé kreácie.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #narodeniny #Dara Rolins #päťdesiatka #jubileá hviezd

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...