Šokovaná a znechutená Kim Kardashian! Bývalý West ukazoval jej nahé fotky aj videá, videli ich aj...

Dôvera je jedna z najdôležitejších atribútov láskyplného vzťahu medzi dvoma partnermi či manželmi. Kim Kardashian sa jej však od svojho bývalého manžela Kanye Westa asi nedočkala toľko, ako by si priala.

28.11.2022 00:00
shutterstock 278838248 Foto:
Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West na archívnom zábere.
debata (1)

Len pred pár dňami sa objavili správy o tom, že 45-ročný raper a dizajnér West ukazoval zamestnanom športovej firmy Adidas súkromné zábery svojej bývalej partnerky, rovnako ako explicitné video. Malo sa tak stať ešte v roku 2018, pričom West vtedy ukázal sexuálne ladené video, ktoré vzniklo v rámci jeho spoločného manželstva so slávnou internetovou ikonou, viacerým zamestnancom spoločnosti Adidas na pracovnom stretnutí a následne aj po ňom.

Diana Mórová a herec Tomáš Maštalír Čítajte viac OBRAZOM: Mórová s kolegom, Rolins so športovcom aj prelietavá Bullock! Pamätáte si ešte tieto (ne)známe páriky?

Zistenia priniesol magazín Rolling Stone, podľa ktorého West robil v roku 2018 pracovné pohovory a na jednom z nich potenciálnemu záujemcovi o prácu ukázal intímny záber svojej vtedajšej manželky. „Moja žena mi práve poslala toto,“ komentoval vraj West. Neskôr ukázal aj eroticky ladené video so svojou manželkou spolupracovníkom, s ktorými pracovali na novej kolekcii. Okrem sex-videa s Kim premietal vraj na stretnutí aj iné video s eroticky ladeným obsahom, v ktorom hlavnú úlohu hrala známa pornostar.

Aj Kim Kardashian aj Kanye West mali v minulosti vzťahy, na ktoré ste možno zabudli – viac tu
Nielen vzťah, ale dokonca manželstvo -...
Herečka Nicole Kidman a hudobník Lenny Kravitz...
+34Slovenská modelka Andrea Verešová a hokejista...

Ako píše magazín US Weekly, Kim Kardashian je „znechutená“ a z celej kauzy aj šokovaná a smutná. Údajne sa jej tím právnikov snažil kontaktovať osoby, ktoré mali vidieť jej súkromné zábery zverejnené Westom, aby sa informovali, o aké zábery presne išlo. Televízna a internetová ikona je vraj v šoku a s celou rodinou len čakajú, „aké ďalšie prekvapenia im West prichystal“.

Andrea Verešová s dcérou Vanessou Volopichovou Čítajte viac OBRAZOM: Verešová zapriahla do práce krásnu dcéru! Pozrite sa, aj tieto deti zdedili pôvaby po slávnych rodičoch

Značka Adidas uviedla, že plánuje otvoriť vyšetrovanie v súvislosti s Westovým správaním smerom k zamestnancom či potenciálnym zamestnancom, keďže jeho správanie so zverejnením sexuálne ladených materiálov je v rozpore s regulami spoločnosti. West sa len nedávno vraj tiež stretol s bývalým americkým prezidentom Kanye Westom na spoločnej večeri, pričom tiež informoval, že by rád kandidoval na post amerického prezidenta vo voľbách v roku 2024. Samotný Trump označil po spoločnej večeri Westa za „muža s vážnymi problémami“.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Kim Kardashian #Kanye West #sex-video

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...