Princ William s manželkou Kate mieria do USA: Navštívia aj princa Harryho? Odpoveď znie...

Prvýkrát po ôsmich rokoch navštívia americký kontinent. Princ William a jeho manželka princezná Kate z Walesu majú program nabitý na niekoľko dní.

29.11.2022 00:00
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu navštívili The Street, komunitné centrum v Scarborough v Severnom Yorkshire.
debata (1)

Samozrejme, v súvislosti s návštevou USA sa okamžite objavila aj otázka, či sa princ William s manželkou plánujú stretnúť s princom Harrym a jeho polovičkou Meghan Markleovou. Odpovede zatiaľ neznejú pozitívne. Ako tvrdí väčšina zdrojov, ale aj tie oficiálne z kráľovského paláca, takéto stretnutie vraj v pláne nie je.

Princezná Kate Čítajte viac Len málokto mimo kráľovskej rodiny má ku Kate tak blízko ako táto drobná blondínka! Kto to je?

V stredu odletí britský následník trónu a jeho pôvabná manželka do Bostonu, pričom ako poukazuje britský Daily Mail, len o dvesto míľ ďalej sa v utorok večer bude nachádzať aj Williamov mladší brat – princ Harry. Toho čaká slávnostný ceremoniál a odovzdávanie cien Ripple of Hope v New Yorku. Jeho účasť, rovnako ako účasť jeho manželky Meghan na slávnostnom vyhlásení je už niekoľko dní potvrdená.

Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
Britský princ William a Kate, princezná z...
+15Zľava: Prezident Juhoafrickej republiky Cyril...

Aj napriek tomu, že sa bratia budú nachádzať relatívne blízko seba a že by mohli túto príležitosť využiť na krátke stretnutie, viacero zdrojov uvádza, že nič podobné nie je v pláne. „Bratia sa odcudzili a nezmenilo to ani septembrové úmrtie ich starej mamy – kráľovnej Alžbety II.,“ píše Daily Mail s odvolaním sa na jeden zo svojich zdrojov.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Tromf Britov ako urobiť dojem? Úchvatná Kate s korunkou! Ani juhoafrický prezident z nej nespustil oči

Pritom práve počas dní po smrti kráľovnej Alžbety II. ukázala britská kráľovská rodina súdržnosť a obaja princovia sa dokonca so svojimi manželkami vybrali pozdraviť smútiacich a kondolujcúcich britských občanov.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

Podľa svetových médií sa však „stretu“ s Harrym princ William určite nevyhne minimálne v rámci otázok od novinárov, s ktorými má naplánované stretnutia. Starší syn britského kráľa Karola III. je vraj na ne dobre pripravený. Oficiálna cesta princa a princeznej z Walesu potrvá tri dni a potom je plánovaný návrat priamo za ich troma deťmi, ktoré zostávajú vo Veľkej Británii.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry #stretnutie #princezná Kate #Meghan Markle

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...