Film S tebou mě baví svět miluje aj Opatovský! Inšpiroval sa ním, tu je výsledok

November sa pre Roba Opatovského nesie v znamení plného pracovného nasadenia.

29.11.2022 00:00
Robo  Opatovský a Bystrík Foto:
Robo Opatovský a Bystrík.
debata

Jeho minuloročný album Šťastné a Veselé, ktorý mal mimoriadny úspech, sa dočkal aj svojho vinylového vydania. "Je to taký môj osobný umelecký posun. Povedal som si, že album, ktorý vyšiel minulý rok, ktorý som nahrával aj so symfonickým orchestrom a viacerými hosťami, mal úspech aj za situácie, aká vtedy bola, a pesničky sa vydarili, tak si to zaslúži,“ povedal spevák a doplnil, že skladby prešli novým masteringom a zmestilo sa ich tam všetkých dvanásť. Vrátane skladby Na kopce!, ktorú nahral spoločne s Bystríkom a tento týždeň k nej vyšiel aj videoklip.

Videoklip ku skladbe nahrali ešte v januári tohto roka. Aby mal tú správnu atmosféru, bolo potrebné, aby bolo dostatočne nasnežené. "Hneď po Silvestri sme mali ísť na pár dní do Oravského hája, ale vtedy nebol sneh. Čakali sme teda, kým nasneží. No potom prišiel druhý extrém, kedy bolo mínus dvanásť stupňov Celzia a pán režisér sa rozhodol, že v jednej scéne pôjdem do vody. Do zamrznutého jazera sme vysekali štvorec, do ktorého som sa ponoril, pričom nezbedné detská mi zobrali šaty a musel som ich naháňať,“ prezradil R. Opatovský. Keďže sa mu páči film S tebou mně baví svět, tak ho videoklip s príbehom otcov, ktorí zobrali deti do hôr, musia im robiť program, veľmi teší.

Robo Opatovský už vyrazil na vianočné turné. Odštartovalo v nedeľu. 27. novembra v Trnave a pokračovať bude zastávkami v Bratislave, Tatranskej Lomnici, Košiciach, Trenčíne, Bardejove a v Topoľčanoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...