Britney úplne nahá vo vani rozdelila internetový svet: Správaj sa ako matka, tvrdí jedna časť a tá druhá...

Nie je to prvýkrát, ani piaty. Na sociálnej sieti speváčky Britney Spearsovej sa nachádza niekoľko desiatok sexi záberov. Jeden z posledných však opäť vyvolal veľkú polemiku a diskusiu medzi užívateľmi Instagramu.

30.11.2022 00:00
debata (9)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

merická popová speváčka sa na najnovšom zábere pre svoj Instagram vyzliekla celkom donaha a zapózovala si vo vani. Zatiaľ čo bradavky na prsiach si zakrýva rukami, jej rozkrok je prekrytý drobným ružovým kvietkom, ktorý doplnila do fotografie už pri editovaní. Samotný záber potom hviezda zhodnotila zvláštnymi slovami. „Nikdy žiadne profi fotky, pokračujte v tlieskaní,“ napísala, pričom tiež dodala, že ju baví nebyť dokonalá.

Vanda Károlyi Konečná Čítajte viac Sexy bielizeň, odvážne pózy, pre divadlo všetko! Herečka Konečná sa vyzliekla pre pánsky magazín

Samozrejme, nahé zábery vyvolali hotovú smršť komentárov, medzi ktorými sa dali nájsť zástupcovia dvoch absolútne odlišných názorových táborov. Jedna časť sa tvrdo pustila do kritiky popovej princeznej, ktorá sa od zrušenia poručníctva nad jej osobou stále častejšie vyzlieka a pózuje v sexi pózach. „Správaj sa ako mama,“ napísal jej jeden zo sledovateľov a ďalší sa pridali, že hviezda možno mala radšej zostať v poručníctve otca, lebo jej posledné činy pôsobia priam nekontrolovane.

Archívna galéria Britney Spearsovej k oslavám jej minuloročnej 40-ky
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

Pod Spearsovej statusom a zábermi však nechýbajú ani tí, ktorí upozorňujú, že 40-ročná blondínka nerobí nič iné, čo by pred ňou nerobili jej kolegyne ako Beyoncé či Rihanna. „Prečo je každý taký precitlivelý? Kim Kardashian a Cardi B to robia dookola, dokonca aj Beyoncé už niečo podobné ukázala. Keď sa na to cíti, nech si to robí,“ písal zase zástupca druhého tábora, v ktorom zazneli argumenty aj o tom, že speváčka sa cíti komfortne vo svojom tele a nebojí sa to ukázať.

Amandine Petit Čítajte viac S ich pôvabmi sa nesúperí ľahko: Slovenke s najdlhšími nohami konkurovali francúzske krásky!

Azda jeden z najvtipnejších komentárov bol však ten, ktorý sa vôbec nezaoberá nahou Britney, ale celkom iným faktom, ktorý na fotografii udrie do očí. „Ceny energií sa očividne premietajú aj do množstva vody v jednej vani – chápeme ťa, Britney,“ znel komentár.

My by sme odporučili, že vzhľadom na energetickú krízu by mohla ísť Britney príkladom. A napríklad nabudúce zavesiť záber, na ktorom je zababušená v teplom svetri a ponožkách. Alebo roláku ako francúzsky prezident Emmanuel Macron.

VIDEO: Britney Spears – rebelka a princezná popu v jednej osobe

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #kritika #Instagram #Britney Spears #vaňa

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...