Na Plekanca či Šafářovú? Ich rozkošná Leontýnka s prehľadom pózovala fotografom

Hokejista Tomáš Plekanec a niekdajšia tenistka Lucie Šafářová sú spokojnými dvojnásobnými rodičmi.

30.11.2022 12:00
Lucie Šafářová Foto:
Lucie Šafářová s dcérkou Leontýnkou na krste knihy "Desatero fair play".
debata

Obaja sa delia s fanúšikmi o rodinné okamihy, ktoré z času na čas zverejňujú na sociálnych sieťach. A objavujú sa aj na spoločenských podujatiach či zaujímavých akciách. Aktuálne sympatická blondínka zamierila na krst novinky „Desatero fair play“ od Lukáša Urbánka a Milady Rezkovej, ktorý sa konal v jednom z pražských kníhkupectiev.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová Čítajte viac Exmanžel Vondráčkovej, Plekanec, sa oženil! Pozrite sa na krásnu nevestu Šafářovú

Šafářová neprišla sama, spoločnosť jej robili obe ratolesti, ktoré má s Plekancom. Do objektívu sa spolu s mamou usmievala dcéra Leontýnka, malý braček zatiaľ sladko spinkal opodiaľ. Rozkošné dievčatko tak z objektívov strach rozhodne nemá, spoločné chvíle medzi ľuďmi zvládlo dievčatko s prehľadom, občas aj v maminom náručí.

Lucie Vondráčková Čítajte viac To je šok! Lucka Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec potvrdili rozchod

V septembri 2021 sa športová dvojica postavila pred oltár, spoločnosť im robila už ich spoločná dcérka. Tá prišla na svet v roku 2019. Pre Plekanca ide o druhú svadbu. V roku 2011 sa po ročnej známosti oženil s českou herečkou a speváčkou Luckou Vondráčkovou. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens, spoločne vychovávali dvoch synov – Adama a Matyáša. V lete 2018 dvojica oznámila rozpad ich vzťahu. V máji 2022 sa Plekanec a Šafářová stali rodičmi syna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Plekanec

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...