Lacný rozvod: Holmes dostane od Cruisa len 33-tisíc dolárov mesačne!

Keď herečka Katie Holmes podala žiadosť o rozvod s Tomom Cruisom, očakávalo sa, že vypukne bitka o miliónový majetok hollywoodskej hviezdy. Veci sa napokon majú celkom inak.

24.08.2012 16:41
Katie Holmes a Tom Cruise Foto:
Manželia Katie Holmes a Tom Cruise v časoch spoločnej harmónie.
debata

Hrdinka filmov Batman začína či Ďakujeme, že fajčíte bude dostávať mesačne od ex-manžela sumu 33-tisíc dolárov, ktorá má byť určená na opateru dcérky Suri. Žiadne iné finančné prostriedky v prospech Holmesovej podľa servera TMZ.com nie sú v pláne.

Hoci majetok hollywoodskeho herca a jedného z popredných členov scientologickej cirkvi sa odhaduje na 250 miliónov dolárov, jeho tretia manželka nezíska nič. Pred vstupom do zväzku s Cruisom sa totiž Holmes zaviazala k tomu, že si nebude robiť nároky na jeho majetok.

Právni odborníci sa domnievajú, že hoci by mohla herečka bojovať o veľké finančné vyrovnanie, neurobila tak kvôli šesťročnej dcérke Suri. Súčasťou rozvodovej dohody totiž je, že dievčatko zostalo s matkou a o to údajne Holmesovej v prvom rade išlo. Špekulovalo sa tiež o snahe vymaniť vyrastajúce dieťa spod vplyvu scientologickej cirkvi. V dohode manželov sa mala ocitnúť aj klauzula o „nezasahovaní“ rodičov do výberu náboženskej viery ich dieťaťa.

debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...