Ani Biden si nenechá ujsť stretnutie s princom Williamom a očarujúcou Kate! Mieri do Bostonu

Americký prezident Joe Biden sa počas piatkovej návštevy Bostonu stretne s britským princom Williamom a jeho manželkou Catherine.

01.12.2022 13:00
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu počas príchodu na letisko v Bostone po ich prílete na americký kontinent v stredu popoludní amerického času.
debata

„Prezident má v úmysle princa a princeznú z Walesu v Bostone pozdraviť. Stále ešte dolaďujeme podrobnosti,“ uviedla hovorkyňa Bieleho domu Karine Jean-Pierreová.

Princ William a princezná Kate z Walesu...
Princ William, jeho manželka Kate, princezná z...
+13Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

Biden plánuje prísť do Bostonu na zhromaždenie Demokratickej strany, zatiaľ čo britská kráľovská rodina je zhodou okolností na návšteve mesta v rámci charitatívnej akcie. Nebolo jasné, kde sa americký prezident s kráľovským párom stretne.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Tomu sa povie kráľovský aplauz! Princ William s krásnou Kate na zápase NBA, ich nežné aj vtipné momentky ovládli internet

Britská kráľovská rodina v stredu pricestovala do hlavného mesta amerického štátu Massachusetts, aby sa zúčastnila na slávnostnom odovzdávaní cien Earthshot za inovatívne riešenia problémov súvisiacich s klimatickou zmenou.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...