Toto je vojna! Zábery (bozkov aj sĺz) z traileru o Harrym a Meghan prišli v najhoršom čase, je to útok na...

Svet bude dychtivo sledovať pohľad do ich života. O tom niet pochýb. Prvé zábery a trailer pripravovaného dokumentu o princovi Harrym a jeho manželke Meghan Markleovej však prišiel v najhoršom čase, tvrdia mnohí insajderi z kráľovského prostredia.

02.12.2022 07:10
debata (4)
Pohľad na plagát pripravovaného dokumentu Harry... Foto: SITA/AP, Netflix via AP
princ Harry, vojvodkyňa Meghan Pohľad na plagát pripravovaného dokumentu Harry & Meghan, ktorý prinesie Netflix.

Vo štvrtok podvečer sa objavili online prvé fotografie z dokumentu v produkcii streamovacej platformy Netflix – nazvanom jednoducho Harry a Meghan. Ten by sa mal na obrazovkách objaviť až za pár týždňov, no reklamu si robí už teraz. A práve to je kameň úrazu.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Garderóba za tisíce eur a to bol iba prvý deň! Princezná Kate sa do USA vystrojila do luxusných značiek - pozrite sa, akých

Tvorcovia (zjavne však so súhlasom britského princa a jeho americko-kanadskej manželky) vypustili trailer a prvé zábery von v čase, keď sa Harryho brat – princ William a jeho manželka, princezná Kate nachádzajú na oficiálnej štátnej návšteve USA.

Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
+19Princ William a princezná Kate prechádzajú...

Britský Daily Mail sa neostýchal nazvať podobný krok „vyhlásením vojny“ a tiež ako neospravedlniteľný. Iné britské médiá hovoria minimálne o tom, že načasovanie je „nešťastné a nerozvážne“, viacerí tvrdia, že dvojica mala s trailerom počkať pár dní. Prvé reakcie (nielen od médií, ale aj verejnosti) na trailer sú zmiešané – nechýbajú pozitívne, ale ani množstvo negatívnych. Manželskú dvojicu, ktorá sa pred časom odsťahovala do USA, vzdala sa kráľovských povinností a zapojila sa do viacerých projektov, ktoré prinášajú akože „exkluzívny“ pohľad do ich života, si od časti komentátorov na sociálnych sieťach či v debatách vyslúžila rozličné prirovnania.

zväčšiť Záber, ktorý zachytáva princa Harryho a jeho... Foto: SITA/AP, Courtesy of Prince Harry and Meg
princ Harry, Meghan, trailer Záber, ktorý zachytáva princa Harryho a jeho manželku Meghan, vojvodkyňu zo Sussexu v rámci dokumentu Netflix nazvanom Harry & Meghan a režírovanom Liz Garbusovou.

„Sú ako Kardashianky. Jediné, o čo im ide, sú peniaze a sláva,“ objavili sa poznámky online. Prirovnania k hviezdam reality-šou, ktoré nechajú kamery snímať svoj život, však tiež prichádzajú s komentármi, ktoré narážajú na dôležitý fakt. „Neustále hovoria o tom, ako potrebujú súkromie a potom si pustia kamery naozaj všade,“ znie jeden z tých kritickejších.

meghan Čítajte viac Stačil jeden rok! Malý Archie, syn Harryho a Meghan, sa zmenil na nepoznanie

Samotný trailer a jednotlivé zábery sú pritom pomerne emotívne, mnohé veľmi nežné. Zachytávajú napríklad Harryho vo veľmi romantickom bozku so svojou polovičkou – čo na jednej strane pôsobí prirodzene a vrúcne, na strane druhej je to tiež správanie, ktoré sa od členov kráľovskej rodiny zväčša neočakáva. Minimálne tej britskej.

zväčšiť Záber, ktorý zachytáva princa Harryho a jeho... Foto: SITA/AP, Netflix via AP
princ Harry, vojvodkyňa Meghan Záber, ktorý zachytáva princa Harryho a jeho manželku Meghan, vojvodkyňu zo Sussexu v rámci dokumentu Netflix nazvanom Harry & Meghan a režírovanom Liz Garbusovou.

Dokument Harry a Meghan pritom nie je jedinou komerčnou aktivitou známej dvojice, ktorej sa svet dočká v najbližších mesiacoch. Už o pár týždňov vychádza aj kniha, pod ktorou je podpísaný samotný princ Harry a ktorá sa vraj zaoberá životom a dospievaním v kráľovskej rodine. Ani z nej nie sú v paláci nadšení. Ani kráľ Karol III., ani jeho syn, princ William však podobné aktivity nekomentujú. William s manželkou Kate tak neurobili ani počas druhého dňa návštevy Bostonu, počas ktorej opäť stihli niekoľko aktivít. Viac si pozrite v našej bohatej galérii vyššie, nižšie nájdete tiež galériu z predchádzajú­ceho dňa.

Princ William a princezná Kate z Walesu...
Princ William, jeho manželka Kate, princezná z...
+13Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry #netflix #trailer #princezná Kate #Meghan Markle

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...