Ľadový prístav aj vrúcne prijatie! Kate s princom Williamom sa dočkali oboch. Na zimu sme zvyknutí, vtipkovali

Druhý deň oficiálnej návštevy USA sa pre princa Williama a jeho manželku, princeznú Kate niesol v znamení studeného počasia.

02.12.2022 07:37
Princ William a princezná Kate Foto: ,
Princ William a princezná Kate počas návštevy prístavu v Bostone.
debata

Dvojica si však nenechala podobným „výčinmi počasia“ urobiť vrásky na čele. Skôr naopak. „Na zimu sme zvyknutí. Fungujeme lepšie, keď je chladno, ako keď je horúčava,“ uviedol podľa Hellomagazine.com spokojný následník britského trónu.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Tomu sa povie kráľovský aplauz! Princ William s krásnou Kate na zápase NBA, ich nežné aj vtipné momentky ovládli internet

Samozrejme, manželia sa patrične vyzbrojili. Na návštevu bostonského prístavu, kde fúkal od vody poriadne ľadový a nepríjemný vietor, si vzali teplé vlnené kabáty a šály. Princezná z Walesu bola však aj v tomto momente nadmieru elegantná – v kabáte príťažlivého strihu a v semišových hnedých čižmách.

Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
+19Princ William a princezná Kate prechádzajú...

Médiá zaujal aj fakt, že na návšteve v prístave dvojicu nesprevádzala len starostku Bostonu Michelle Wu, ale tiež reverendka Mariama White-Hammond, ktorá iba deň predtým mala na akcii The Earthshot Prize príhovor o kolonializme a rasizme (ten hodnotili niektoré médiá ako tvrdú facku pre členov britskej kráľovskej rodiny – zdá sa, že sa mýlili).

zväčšiť Princezná z Walesu Kate sa odfotografovala s... Foto: SITA/AP, Reba Saldanha
Princ William a princezná Kate Princezná z Walesu Kate sa odfotografovala s fanúšikmi, ktorí na ňu čakali v Bostone.

Rodičia troch detí navštívili aj centrum organizácie Roca, ktorá sa v rámci programov stará o mladé mamičky, alebo pomáha deťom v núdzi. Rovnako sa potom stretli so zástupcami start-upových projektov na mieste nazvanom Greentown Labs.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Garderóba za tisíce eur a to bol iba prvý deň! Princezná Kate sa do USA vystrojila do luxusných značiek - pozrite sa, akých

Pre médiá však azda tou najpríjemnejšou časťou štvrtkového programu boli momenty, keď sa princ a princezná z Walesu stretli s americkými fanúšikmi. Tých prišlo prekvapivo dosť a mnohí si na návštevu dvojice pripravili dokonca transparenty s uvítacími frázami. Aj William, aj Kate ich odmenili nadšením, úsmevmi a dokonca pár spoločnými zábermi. Viac v galérii.

zväčšiť Princ William a princezná Kate odchádzajú z... Foto: SITA/AP, CJ GUNTHER
Princ William a princezná Kate Princ William a princezná Kate odchádzajú z priestorov Greentown Labs v Somerville. Na ceste preč im ešte kyticu daroval osemročný Henry, ktorého sprevádzali jeho dve mamy.

Štvrtkovú návštevu však poznačilo aj zverejnenie traileru na dokument o živote Williamovho brata – princa Harryho a jeho manželky Meghan. Niektoré médiá sa nebáli nazvať to „vyhlásením vojny“, iné boli miernejšie a hovorili o absolútne zlom načasovaní. Nech už je to, ako chce, viac si môžete prečítať aj tu.

VIDEO: Princezná, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #návšteva #boston #zima #princezná Kate

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...