Bude Charlene nasledovať princa Harryho? Tajomno okolo Albertovej manželky si priam pýta...

Autobiografická kniha britského princa Harryho s názvom Spare, čo znamená náhradník, vyjde začiatkom budúceho roka.

06.12.2022 00:00
Charlene Foto: ,
Princezná Charlene, princ Jacques a princezná Stephanie počas osláv Národného dňa Monaka.
debata

Kniha bude obsahovať Harryho spomienky na to, ako sa vyrovnával so smrťou svojej matky, princeznej Diany, s neustálym tlakom médií, ako aj s nie vždy ideálnymi vzťahmi v kráľovskej rodine. Vydavateľstvo sľubuje čitateľom „surovú, nefalšovaná úprimnosť“.

Princezná Charlene, princ Jacques a princezná...

Princ Jacques počas osláv Národného dňa Monaka.
+20Princezná Charlene počas osláv Národného dňa...

Niečím tajomným je však už dlhšie obklopená aj iná členka kráľovskej rodiny – reč je o monackej princeznej Charlene. Podľa autora Thomasa Pernettea, ktorý má na konte knihu o niektorých členoch kráľovských rodín, ktorí sa ocitli v istých ťažkostiach (Altesses en déstresse), by takáto publikácia dokonca Charlene (44) mohla pomôcť.

Podľa jeho slov, ktoré cituje francúzsky magazín Gala, by mohla pre manželku princa Alberta znamenať „príležitosť posunúť hranice a vzbudiť empatiu“.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Čítajte viac Surová, nefalšovaná úprimnosť a názov, ktorý provokuje! Takto vyzerá obálka memoárov princa Harryho

V posledných mesiacoch sa špekulácie o manželke princa Alberta (64) naozaj množili. Jedným z dôvodov bol jej dlhodobý pobyt v Južnej Afrike, kde sa liečila na infekciu ORL. Namiesto toho, aby sa 44-ročná žena a mama dvojičiek po mesiacoch neprítomnosti vrátila k manželovi a deťom do kniežatstva, odišla pre psychické problémy na kliniku do Švajčiarska. To všetko priniesli aj mnohé nezodpovedané otázky ohľadom prominentného manželstva či pocitov nežnej Charlene ako členky monackej rodiny.

V takejto knihe by Charlene mohla podľa Thomasa Pernettea objasniť niekoľko vecí z jej života čoby monackej princeznej. Z tohto dôvodu by s knihou podľa Pernettea nemal mať problém ani princ Albert. „Myslím si, že Albert by nenamietal,“ povedal.

Pozrite si medailónik kňažnej Charlene.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...