Zomrela Kirstie Alley, hviezda komédií aj hitu Sever proti juhu. Odkaz do neba jej posiela aj kamarát Travolta

Po krátkom boji s rakovinou vo veku 71 rokov zomrela americká herečka Kirstie Alley, hviezda filmovej trilógie Pozri sa, kto to hovorí alebo seriálu Sever a Juh.

06.12.2022 05:53
"Constellations" Broadway Opening Herečka... Foto: ,
Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.
debata (1)

O jej úmrtí v pondelok v neskorých večerných hodinách informovali na sociálnych sieťach herečkine deti a agentúre AP ho potvrdil manažér Alleyovej Donovan Daughtry.

„Elán našej matky, jej vášeň pre život a tvorivosť, jej deti, vnúčatá i mnohé zvieratá nemali obdobu. Inšpirovali nás k tomu žiť život naplno práve tak, ako to robila ona,“ uviedli True a Lillie Parkerovci, Alleyovej adoptívne deti.

Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.
Herečka Kirstie Alley s cenou People's Choice...
+18Kolegovia Ted Danson a Kirstie Alley na zábere...

Alley svoju filmovú kariéru začala v roku 1982 v Los Angeles, kde pôvodne pracovala ako návrhárka interiérov, rolou v dobrodružnom sci-fi filme Star Trek II: Khanov hnev. V historickej ságe Sever a Juh vystúpila ako Virgilia Hazardová o tri roky neskôr, píše americký týždenník Variety.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)

„Vzťah s Kirstie bol jedným z najviac špeciálnych, ktorý som kedy mal. Milujem ťa, Kirstie. Viem, že sa znova stretneme,“ napísal v reakcii na úmrtie Alleyovej na svojom herec John Travolta, ktorý sa s ňou pred kamerou stretával opakovane – hitom bola práve komédia Pozri sa, kto to hovorí.

V posledných rokoch Alley vystúpila v niekoľkých televíznych reality show vrátane tanečnej súťaže Dancing With the Stars v slovenskom prevedení známej ako Let's Dance. Známy bol aj jej boj s nadváhou, v rámci ktorého bola opakovane súčasťou programov na chudnutie.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #úmrtie #rakovina #komédia #Kirstie Alley

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...