21 rokov odňatia slobody! Toľko dostal strelec a únosca psov Lady Gaga

Devätnásťročný James Howard Jackson nepoprel vinu v pokuse o vraždu muža, ktorý speváčkine psy venčil. Jackson ho pri krádeži, na ktorej sa podieľali ďalší dvaja muži, strelil do hrude.

06.12.2022 08:25
Lady Gaga Foto: ,
Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii Jason Wu.
debata

Polícia uviedla, že fakt, že francúzski buldočkovia patrili známej speváčke, bola náhoda a únoscovia si ich vytipovali pre ich cenu, ktorá sa v Spojených štátoch pohybuje rádovo v tisícoch dolárov. Lady Gaga ani jej zástupcovia na rozsudok zatiaľ nereagovali.

Biden Inauguration Čítajte viac Speváčke Lady Gaga ukradli dva psy! Odpadnete, akú sumu ponúka za ich vrátenie

„Je ťažké uveriť, že už to budú dva roky, čo som bral (buldočky) na večernú prechádzku, keď som z ničoho nič bojoval o to, aby neboli ukradnutí. Ale to nebolo všetko, bol som bitý, škrtený, postrelený a ponechaný na chodníku, aby som vykrvácal,“ vypovedal na súde Ryan Fischer, ktorý strážil psov. Polícia v súvislosti s incidentom zatkla päť ľudí, troch z nich prokuratúra považovala za páchateľov únosu a dvaja si už vypočuli trest na súde. Okrem Jacksona bol odsúdený už aj 20-ročný Jaylin Keyshawn White, ktorý sa ku krádeži psov priznal a v auguste dostal na losangeleskom súde štvorročný trest odňatia slobody.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...