Kirstie Alley lásku k Travoltovi nehrala, milovala ho! Chcela ujsť od manžela a vydať sa zaňho. Trvalo jej roky, než...

Na úmrtie herečky Kirstie Alley zareagoval aj John Travolta, ktorý si s ňou zahral vo filmoch Pozri sa, kto to hovorí.

06.12.2022 09:07
Kirstie Alley a herec John Travolta Foto:
Herečka Kirstie Alley a herec John Travolta na zábere z filmu Pozri sa, kto to hovorí 2.
debata

V utorok ráno obletela svet smutná správa. Po krátkom boji s rakovinou vo veku 71 rokov zomrela americká herečka Kirstie Alley, hviezda filmovej trilógie Pozri sa, kto to hovorí.

"Constellations" Broadway Opening Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.Night Čítajte viac Zomrela Kirstie Alley, hviezda komédií aj hitu Sever proti juhu. Odkaz do neba jej posiela aj kamarát Travolta

Na jej úmrtie zareagoval aj John Travolta, ktorý si s ňou zahral vo filmoch Pozri sa, kto to hovorí (1989 – 1993). „Vzťah s Kirstie bol jedným z najviac špeciálnych, ktorý som kedy mal. Milujem ťa, Kirstie. Viem, že sa znova stretneme,“ napísal na sociálnej sieti.

Špeciálny vzťah ku kolegovi, s ktorým vytvorila slávnu dvojicu v komédii Pozri, kto to hovorí prvý raz v roku 1989, niekoľkokrát priznala aj sama herečka. V britskej mutácii šou „Promi Big Brother“ v roku 2018 sa o Travoltovi vyjadrila takto: „Takmer som ušla (od manžela), aby som sa zaňho vydala. Zamilovala som sa doňho a milujem ho dodnes.“ V tom čase bola herečka vydatá za druhého manžela, herca zo seriálu Sever a Juh, Parkera Stevensona.

Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.
Herečka Kirstie Alley s cenou People's Choice...
+18Kolegovia Ted Danson a Kirstie Alley na zábere...

V roku 2013 počas rozhovoru s Howardom Sternom bola ešte otvorenejšia a Travoltu nazvala „najväčšou láskou môjho života“. Následne dodala, že jej trvalo roky, než sa dokázala na Travoltu pozerať inak, než ako na objekt svojej túžby.

Travolta sa v roku 1991 oženil s herečkou Kelly Prestonovou, ktorá v roku 2020 zomrela na rakovinu. Kirstie Alley a John Travolta zostali celoživotnými priateľmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)

Travolta však nebol jediným kolegom, ku ktorému zahorela láskou. Pred Travoltom to bol Patrick Swayze, s ktorým sa stretla pred kamerami seriálu Sever a Juh. "Povedzme si úprimne… Je ťažké nezamilovať sa do kolegu na pľaci,“ zdôraznila Kirstie Alley v roku 2018. "On bol mužom snov,“ zaspomínala si pred rokmi na Swayzeyho.

zväčšiť Kirstie Alley a jej druhý manžel Parker... Foto: ČTK / AP / Ralph Dominguez/MediaPunch
Kirstie Alley Kirstie Alley a jej druhý manžel Parker Stevenson, aj on si zahral v seriáli Sever a Juh.

Kirstie Alley mala na konte dve nevydarené manželstvá, jej druhým manželom bol spomínaný herec Parker Stevenson. Aj on si zahral v seriáli Sever a Juh, z ich manželstva pochádzajú dve deti, súd ich rozviedol v roku 1997.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Travolta #Kirstie Alley

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...