Veľký debut novej (plavov)lásky! Ale internet sa príliš nenadchol, Paynova modelka schytala kritiku

Debut na červenom koberci absolvovali pred pár dňami spevák Liam Payne a jeho nová partnerka Kate Cassidy. Pohľad na dvojicu, ktorý sa naskytol fotografom a kamerám, však vyvoláva aj otázky.

09.12.2022 00:00
Liam Payne Foto: ,
Spevák Liam Payne.
debata

Bývalý člen formácie One Direction sa postavil pred objektívy hrdo po boku plavovlasej partnerky, ktorá je známa ako influencerka a príležitostná modelka. V istých momentoch sa zdalo, že Payne je spokojný, že má túto dámu po boku, párkrát jej dokonca niečo pošepkal do ucha alebo ju inštruoval, kam sa má pozerať.

Jourdan Dunn Čítajte viac OBRAZOM: Ufónka v tangách Rita Ora, sexy Barbie Elsa Hosk aj úchvatná Dunn - britské módne Oscary nesklamali

Samotná blondínka však po celý čas spoločného pózovania pôsobila ako úplne bez emócií, nedokázala na tvári vyčariť žiaden úsmev, dokonca priam nepohla brvou. „Vyzerá ako robot, to sa nevie ani usmiať,“ komentovali a pýtali sa na sociálnych sieťach niektorí užívatelia.

Video

VIDEO: Liam Payne a jeho Kate Cassidy – pozrite sa na to pózovanie.

Zdroj: Profimedia

Ďalší poukázali na to, že pre americko-britskú influencerku išlo o veľkú premiéru na takej výnimočnej akcii, akou je vyhlásenie cien British Fashion Awards a že len bola v strese a snažila sa vyzerať čo najlepšie. Pravdu asi pozná len ona.

Kirstie Alley a herec John Travolta Čítajte viac Kirstie Alley lásku k Travoltovi nehrala, milovala ho! Chcela ujsť od manžela a vydať sa zaňho. Trvalo jej roky, než...

Zábery paparazzov z after-párty však naznačujú, že Payne predsa len nerandí so „stepfordskou paničkou“ – Kate Cassidy, ktorej veľmi dobrou kamarátkou je modelka a dídžejka Chantel Jeffries, sa dokázala srdečne usmiať, objať svojho partnera alebo prehodiť pár slov s fotografmi.

Na britských módnych Oscaroch sa objavilo niekoľko desiatok slávnych modeliek či hviezd zo sveta šoubiznisu. Mnohé z nich v naozaj očarujúcich módnych kreáciách. Ak ste ich nevideli, nezabudnite si pozrieť našu bohatú galériu.

Herečka Ellie Bamber na podujatí British...
Topmodelka Stella Maxwell.
+51Herečka Jodie Turner-Smith pózuje na British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #debut #Liam Payne #pár #British Fashion Awards #Kate Cassidy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...