Netflix sprístupnil dokument o Harrym a Meghan: Takáto je pravda o ich zoznámení. Prečo Harry meškal na prvé rande?

Britská kráľovská rodina sa pripravuje na ďalšie búrlivé odhalenia, ktoré sľubuje šesťdielna dokumentárna séria o princovi Harrym a jeho manželke Meghan.

08.12.2022 11:47
princ Harry, vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Záber, ktorý zachytáva princa Harryho a jeho manželku Meghan, vojvodkyňu zo Sussexu v rámci dokumentu Netflix nazvanom Harry & Meghan a režírovanom Liz Garbusovou.
debata

Dokument, ktorého prvé tri diely vo štvrtok ráno sprístupnila streamovacia platforma Netflix, má byť jedinečným vzhľadom do ostro sledovaného vzťahu medzi Harrym a Meghan.

princ Harry, vojvodkyňa Meghan Čítajte viac Kde sa stala chyba? Svet mal Harryho a Meghan ľutovať, ale zasa sa len smeje! Stačilo na to pár fotiek

Ostrá kritika sa zo strany britských médií na dokument zniesla už pred jeho odvysielaním, len na základe upútaviek. Ako poznamenal denník The Guardian, práve väčšina britských, najmä bulvárnych médií vedie s párom horúcu bitku, ktorá sa nezaobišla bez niekoľkých žalôb. Bulvárne denníky, ale aj spravodajský server BBC tento týždeň uviedli, že zábery z upútaviek sú zavádzajúce, pretože pochádzajú z udalostí nesúvisiacich s Meghan a Harrym.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Toto je vojna! Zábery (bozkov aj sĺz) z traileru o Harrym a Meghan prišli v najhoršom čase, je to útok na...

Meghan a Harry, ktorý je druhým synom britského kráľa Karola III., v roku 2020 oznámili, že sa zriekajú svojich oficiálnych povinností. Krok spustil najvážnejšiu krízu v britskej kráľovskej rodine od smrti Harryho matky, princeznej Diany, pri autonehode v roku 1997. Pár o svojich vzťahoch s kráľovskou rodinou, ktorú kritizoval a ako inštitúciu obvinil z rasizmu, verejne prehovoril napríklad v rozhovore s Oprah Winfleyovou v roku 2021.

Streamovací gigant vo štvrtok vydal prvé tri diely seriálu, ktorý podľa neho pôjde do hĺbky vzťahu kráľovského páru. V šiestich epizódach sa Harry a Meghan „podelia o odvrátenú stranu svojho ostro sledovaného milostného príbehu“. Zostávajúce tri diely Netflix ponúkne vo štvrtok 15. decembra.

V prvých častiach vniesli Harry a Meghan svetlo do ich zoznámenia. „Meghan a ja sme sa stretli v júli 2016,“ povedal princ Harry v prvej epizóde. „Krátko predtým bola potvrdená ďalšia sezóna Kravaťákov.“ V tom čase bola Meghan single a plánovala užiť si voľno a cestovať, čo potvrdila aj jej kamarátka Lindsay Jill Roth. „V lete 2016 chcela absolvovať nejaké výlety a chcela si len užiť slobodu. Mala svoje single leto naplánované a chcela cestovať po Európe.“

Napokon však dopadlo všetko inak, ako už prezradila pred kamerami Meghan. „Mala som kariéru, svoj život, vedela som, kam smerujem a potom prišiel Harry. Bol prekvapivým zvratom udalostí,“ opísala Meghan. Ako opísala, jeden jej známy jej poslal mejl, v ktorom jej hovoril, že jeden jeho známy (princ Harry) by sa s ňou chcel zoznámiť. Keď sa opýtala, kto, spočiatku neverila vlastným ušiam. Napokon sa prvý raz stretli v Londýne, kam sa ona vybrala na Wimbledon. Deň po zápase si dohodli rande.

Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry a  Kerry...
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+5Vojvodkyňa Meghan, princ  Harry, Kerry Kennedy,...

„Stretli sme sa na Dean Street 76,“ hovorí Meghan a obviňuje Harryho: „Prišiel si neskoro.“ Načo dodala, že chápala, že mešká. Ale on jej napísal: Stojím v zápche, prepáč." Harry dodal, že spanikáril, mal veľkú trému a spotil sa. Hoci Meghan očakávala, že príde mladík s neskutočným egom, prišiel roztomilý chlapec, ktorý sa neskutočne hanbil, že meškal. Opísali, že ich prvé rande bolo veselé a že sa správali ako deti. Na ďalší deň si dali spolu v reštaurácii večeru a to už meškala Meghan.

Počas troch častí odzneli z Harryho úst aj vety ako: „Naše zasnúbenie bola riadená reality show.“ Meghan pred kamerami hovorí, že jej život nebol ako film Denník princeznej s Anne Hathawayovou v hlavnej úlohe, v ktorom hlavná postava náhle zistila, že je európskou princeznou a potom ju naučili, ako sa má správať.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu a princ Harry si...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+11Princ Harry hladká psa a jeho manželka Meghan...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...