Demi Moore je single, ale samotou netrpí! Spoločnosť jej robí záchranca sveta na dôchodku. Aha na tú idylku

Demi Moore a Bruce Willis si užívajú predvianočnú rodinnú pohodu.

11.12.2022 00:00
demi moore Foto: ,
Herečka Demi Moore.
debata

Pred pár mesiacmi ukončil Bruce Willis (67) hereckú kariéru. Slávnemu hrdinovi akčných filmov lekári diagnostikovali afáziu, chorobu, ktorá ovplyvňuje schopnosť hovoriť a porozumieť reči. Herec si tak po rokoch pred kamerou užíva „dôchodok“ a čas trávi obklopený rodinou, prechádzkami a oddychom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski)

Čas venuje nielen svojej novej rodine – manželke Emme Hemingovej a ich dvom malým dcéram, ale aj tej starej, ktorú tvorila herečka Demi Moore a ich tri dcéry. Práve jedna z nich, Tallulah, zverejnila na Instagrame záber svojich rodičov v dome vyzdobenom vianočnými dekoráciami. Bývalí manželia sú v dobrej nálade, na zábere nechýba ani domáci maznáčik – malý psík. Milý záber tak vypovedá o dobrých vzťahoch medzi exmanželmi, ktorí sa rozviedli v roku 2000.

Americká herečka Demi Moore a Bruce Willis v...
Americká herečka Demi Moore a Bruce Willis v...
+8Bruce Willis a Demi Moore.

Demi Moore, ktorá len nedávno oslávila 60 rokov, je aktuálne single. V novembri sa jej rozpadol niekoľkomesačný vzťah so šéfkuchárom Danielom Hummom (46). Samotou však slávna hviezda filmov ako Duch, G.I. Jane či Striptíz netrpí.

demi moore Čítajte viac Nepríjemný darček k 60-ke? Rozchod! Láska Demi Mooreovej a slávneho šéfkuchára nevydržala ani rok

Willis sa s herečkou Demi Mooreovou oženil v roku 1987 a majú spolu tri dcéry – Rumer, Scout a Tallulah. Hoci ich vzťah sa začal ako bláznivý románik a svadbu si vystrojili po 3-mesačnej známosti, napokon spolu vydržali 13 rokov. Pár sa rozviedol v roku 2000.

Demi Moore v roku 1997.
Demi Moore v roku 1997.
+12Demi Moore v roku 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Demi Moore

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...