Zicherkové šaty, ktoré z nej spravili megastar! Takto si spomína Liz Hurley na večer, keď svet spoznal jej sexepíl

Písal sa rok 1994, keď sa herečka Elizabeth Hurley objavila na verejnosti v šatách, ktoré sa zapísali do histórie. Ako si spomína na tento moment dnes?

10.12.2022 00:00
Elizabeth Hurley Foto: ,
Herečka Elizabeth Hurley na akcii Breast Cancer Research Foundation Hot Pink Party v New Yorku.
debata

Päťdesiatsedemročná rodáčka z Veľkej Británie sa v podcaste Just for Variety with Marc Malkin rozhovorila o kultových šatách z dielne značky Versace, ktoré ju preslávili po celom svete. Vtedy ako partnerka herca Hugha Granta sa v čiernych šatách zdobených nadrozmernými zlatými zicherkami, ktoré akoby spájali dokopy pásy látky, no pod nimi odhaľovali nahú kožu, objavila na premiére filmu Štyri svadby a jeden pohreb.

Olivia Culpo Čítajte viac Kedysi najkrajšia Američanka ukázala Londýnu bujný dekolt. Vlastná sestra jej niektoré veci nevie odpustiť

„Hugh a ja sme žili v maličkom jednoizbovom apartmáne, kde sme nemali žiadne zrkadlo až po zem. Vlastne som nevidela, ako v tých šatách vyzerám. Až na druhý deň, keď som otvorila noviny, tak mi to došlo,“ uviedla s humorom Liz Hurley.

zväčšiť Herečka Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet... Foto: Profimedia
Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet Hugh Grant Herečka Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet Hugh Grant na zábere z roku 1994 z premiéry filmu Štyri svadby a jeden pohreb. Hurley má na sebe ikonické šaty Versace.

„Druhá vec, ktorú ľudia v tom čase netušili, bol fakt, že ten film bude obrovská senzácia. Nemali sme o tom ani poňatia. Takže na druhý deň, keď boli plné noviny toho, aký skvelý je film a tiež článkov o mojich šatách, oboch nás to veľmi prekvapilo. Ale, samozrejme, obaja sme veľmi vďační za to, že sa také čosi stalo,“ doplnila ešte herečka, modelka a filantropka.

Olivia Wilde Čítajte viac Nech len vidí, o čo prišiel! Čerstvo rozídená Olivia Wilde v priehľadných šatách, nik sa nepozeral inam...

Práve model šiat z dielne Versace, ktorý Hurley v inkriminovaný večer predviedla, sa radí medzi najslávnejšie šaty histórie a objavuje sa opakovane vo viacerých rebríčkoch. Podobný úspech pritom značka Versace zožala aj so šatami s džungľovou potlačou a výstrihom až po pupok, v ktorých sa o pár rokov neskôr objavila na vyhlásení cien Grammy speváčka a herečka Jennifer Lopez.

zväčšiť Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych... Foto: SITA/AP, Reed Saxon
Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych šatách Versace s výrazným výstrihom aj rozparkom. Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych šatách Versace s výrazným výstrihom aj rozparkom. Spoločnosť jej robil vtedajší priateľ Diddy.

Svet celebrít aj vďaka týmto dámam dbá omnoho viac o módnu prezentáciu a práve ony dve tiež doslova odštartovali popularitu sexy modelov a rafinovaných či odhaľujúcich rób.

Speváčka a skladateľka H.E.R. na akcii L'Oreal...
Herečka Aisling Franciosi v sexi kreácii na The...
+27Herečka Daisy Edgar-Jones v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Versace #Hugh Grant #spomienka #Elizabeth Hurley #moment

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...