Princezná Kate je dokonalá aj vo vianočnom šate: Červené šaty zrecyklovala, výsledok je ukážkový!

Hoci do Vianoc ešte zostáva pár dní, vianočná nálada už ovládla aj sídlo princeznej a princa z Walesu. Má to však aj svoj dôvod.

11.12.2022 19:00
debata (4)
zväčšiť Princezná z Walesu Kate sa takto objavila na... Foto: Prince and Princess of Wales Office
Princezná z Walesu Kate Princezná z Walesu Kate sa takto objavila na zábere na svojom oficiálnom Instagrame. Pozvala Britov ku sledovaniu Royal Carols: Together at Christmas.

Členovia britskej kráľovskej rodiny totiž každoročne podporujú projekt so spievaním vianočných kolied, sviatočnou bohoslužbou, ale tiež charitatívnym posolstvom, ktoré má pomôcť ľuďom v núdzi. Aj tento rok sa uskutoční tradičné spievanie kolied vo Westminsterskom opátstve, záznam z ktorého vysiela britská televízia ITV.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Súboj kráľovských hláv: Rubínová Kate uchvátila korunkou ako z rozprávky a kráľovná Camilla? Nasadila ťažký kaliber

Princezná Kate z Walesu sa v nedeľu prihovorila svojim sledovateľom na sociálnej sieti Instagram, aby ich pozvala sledovať (a tiež prispieť) vo štvrtok 15. decembra v rámci programu Royal Carrols: Together at Christmas, ktorý sa objaví na televíznych obrazovkách. Celkom pochopiteľne opäť zaujala zástupcov tlače aj ona sama.

Kráľ Karol III. prichádza v sprievode kráľovnej...
Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...
+6Princezná Kate z Walesu počas recepcie pre...

Mama troch detí sa prihovorila v krátkom videu a zverejnila záber z vyzdobenej miestnosti v sídle páru, kde už je rozsvietený a vyzdobený vianočný stromček a okolo neho sú naaranžované balíčky s darčekmi. Bol to však najmä look samotnej Catherine, ktorý si opäť vyslúžil pochvaly.

Britain Royals Harry and Meghan Čítajte viac Útok na kráľovnin odkaz, nechutnosť, z ktorej je na vracanie! Britské médiá Harryho a Meghan nešetria

Princezná z Walesu siahla opäť po červených šatách (iba pred pár dňami žiarila na recepcii v Buckinghamskom paláci tiež v červenej farbe) s trblietavou výšivkou a čipkou z dielne značky Needle & Thread, ktoré doplnili visiaciami náušnicami Soru Jewellry a perfektne upraveným účesom s vlnami a decentným líčením. Usmiata a pozitívne naladená Kate si vyslúžila pozitívne reakcie azda aj preto, že posledné dni sa niesli v Británii najmä v znamení škandalózneho dokumentu jej švagra – princa Harryho a jeho manželky Meghan Markleovej, ktorý priniesol Netflix.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Prvé tri epizódy vzbudili taký rozruch a kritické reakcie, že momentálne je viac než isté, že popularita princa Harryho je v rodnej krajine priam mizivá. Manželka budúceho britského kráľa sa však pridala k ostatným členom rodiny a akékoľvek komentovanie dokumentu odmieta. Namiesto toho sa sústredila na šírenie charitatívnej myšlienky a idey vianočnej spriaznenosti.

Zaujímavosťou je, že v deň, keď bude možné naladiť si na obrazovke ITV vianočný koncert, zverejní Netflix aj ďalšie tri epizódy dokumentu Harry & Meghan. Očakáva sa teda, že závere týždňa sa opäť bude niesť v znamení škandálu a rozruchu.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Vianoce #pozvánka #červená farba #princezná Kate

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...