Nežné zábery materinskej lásky z Monaka! Princezná Charlene vystrojila deťom parádnu oslavu, pridala aj špeciálne video

Ako dokonalá rodinná idylka pôsobia najnovšie zábery z monackého kniežacieho paláca. Dôvodom bola oslava jej najmladších obyvateľov.

12.12.2022 08:00
debata

Princ Jacques a princezná Gabrielle, ratolesti kniežaťa Alberta III. a jeho manželky Charlene, oslavovali počas uplynulého víkendu svoje ôsme narodeniny. A ako to už v prípade detských narodenín býva, rodičia svojim dvom potomkom pripravili bohatý program.

Louis Ducruet Čítajte viac Veľké prekvapenie! Monacká kniežacia rodina sa o pár mesiacov rozrastie

Najprv bola na programe návšteva Oceánografického múzea a po nej nasledovala aj poriadna oslava v kniežacom paláci! Na oficiálnom zábere, ktorý zverejnila monacká kniežacia rodina na Instagrame, sú deti zachytené v miestnosti plnej balónov, s obrovskými narodeninovými tortami a v spoločnosti svojich obľúbených animovaných postavičiek v životnej veľkosti a v kostýmoch. Kým princ Jacques je oblečený len v bežnom svetri a nohaviciach, jeho sestra Gabrielle si zjavne chcela užiť narodeniny v kostýme – je nalíčená nabielo, s výrazným červeným rúžom na perách a oblečená do farebného kimona.

Je to však najmä spokojný úsmev mamy – princeznej Charlene, ktorá pózuje po boku manžela Alberta a ktorá záberu spoločne s deťmi dodáva rodinnú a láskyplnú atmosféru. Monacká princezná si svoje deti pripomenula aj na vlastnom instagramovom profile, kde prekvapila ešte o kúsok viac.

Britain US Royals Čítajte viac Princezná Kate je dokonalá aj vo vianočnom šate: Červené šaty zrecyklovala, výsledok je ukážkový!

„Všetko najlepšie, lásky moje,“ napísala ku krátkemu videu, ktoré obsahuje fotografie jej dvoch detí. Mnohé z nich boli doteraz zjavne len v súkromnom archíve a verejnosť ich nemohla vidieť. Je celkom očividné, že 42-ročná rodáčka zo Zimbabwe svoje ratolesti naozaj zbožňuje a museli byť pre ňu veľmi náročné chvíle, keď trávila niekoľko mesiacov bez nich – Charlene totiž čelila vyčerpaniu a psychickým problémom a nejaký čas strávila v sanatóriu, aby sa jej stav zlepšil.

Od návratu do Monaka, zdá sa, je opäť v dobrej psychickej pohode a užíva si materstvo súkromne, ale aj v rámci verejných podujatí a momentov, ako bol práve tento.

VIDEO: Najzaujímavejšie rekordy z kráľovských rodín

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ Jacques a princezná Gabriella počas osláv...
Princ Albert a princezná Gabriella počas osláv...
+7Princ Albert,  princezná Charlene, princ...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Monako #knieža Albert III. #princezná Charlene #princ Jacques #princezná Gabrielle

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...