To je silná káva! Vonku je nová upútavka, princ Harry a Meghan obvinili monarchiu z klamstiev

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan tvrdia, že Buckinghamský palác klamal, aby ochránil následníka trónu, princa Williama, ale nebol ochotný povedať pravdu, aby to isté urobil pre nich dvoch.

13.12.2022 09:00
Harry & Meghan Foto: ,
Záber na dvojicu pracovníkov v Londýne, ktorí sa na veľkej obrazovke pozerajú na jednu z epizód seriálu Harry & Meghan z produkcie Netflixu.
debata (1)

Uviedli to v upútavkach na posledné tri diely dokumentárneho seriálu o ich živote, ktorý spoločnosť Netflix zverejní vo štvrtok.

„Radi klamali, aby ochránili môjho brata, nikdy neboli ochotní povedať pravdu, aby ochránili nás,“ hovorí princ Harry v najnovšej upútavke. Britské médiá podotýkajú, že z traileru nie je úplne zrejmé, o kom Harry hovorí, ale jeho komentáre sa podľa nich zrejme týkajú vysoko postavených členov kráľovskej rodiny a ich zamestnancov.

Princ Harry tiež v ukážke spomína inštitucionálny gaslighting. Tento výraz sa používa na označenie spôsobu psychickej manipulácie alebo citového zneužívania, pri ktorom sa páchateľ snaží zasiať pochybnosti vo vybranom jedincovi. Jeho manželka Meghan zase v traileri hovorí o tom, že nebola „predhodená vlkom“, ale bola v podstate priamo ich „kŕmením“.

Britain Royals Harry and Meghan Čítajte viac Útok na kráľovnin odkaz, nechutnosť, z ktorej je na vracanie! Britské médiá Harryho a Meghan nešetria

„Zaujímalo by ma, čo by sa s nami stalo, keby sme sa z toho nedostali vo chvíli, keď sme sa z toho dostali?“ pýta sa v upútavke Harry. „Naša ochranka bola stiahnutá, všetci na svete vedeli, kde sme,“ dodáva Meghan. Upútavka končí Harryho slovami: „Vždy som mal pocit, že za tento boj stojí za to bojovať.“

Buckinghamský palác bol v prvých troch dieloch z veľkej časti ušetrený kritiky, upútavky na posledné tri epizódy ale naznačujú útok na rodinu, podotkol denník The Guardian. „To je tak, keď sa rodina a rodinná firma dostanú do priameho konfliktu,“ uviedla v predchádzajúcej upútavke na druhú časť seriálu Meghan. Tón upútavky aj podľa BBC naznačuje, že by mohlo ísť o „drsnejšie“ epizódy po tom, čo v prvej polovici dokumentárneho seriálu bolo menej šokujúcich odhalení, než sa očakávalo.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Harry a Meghan v prvých troch dieloch seriálu, ktoré boli zverejnené minulý týždeň, rozprávajú o tom, ako sa zoznámili a zamilovali sa do seba. Predovšetkým sa ale zameriavajú na nevítanú pozornosť médií, najmä bulvárnych, a paparazzov, ktorých obviňujú z toho, že chcú Meghan zničiť. Bývalá americká herečka je v dokumente prirovnávaná k princeznej Diane, ktorá zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997, keď sa snažila prejsť bulvárnym fotografom.

meghan, harry Čítajte viac Tí ale majú nervy! Vystúpenie Harryho a Meghan plné úsmevov pár hodín pred vybuchnutím ich 'bomby'

Americká herečka Meghan a Harry, ktorý je druhým synom britského kráľa Karola III., v roku 2020 oznámili, že sa zriekajú svojich oficiálnych povinností v rámci kráľovskej rodiny. Pre tú sa jednalo o najvážnejšiu krízu od smrti Harryho matky, princeznej Diany. Pár o svojich vzťahoch s kráľovskou rodinou, ktorú kritizoval a ako inštitúciu obvinil z rasizmu, verejne prehovoril napríklad v rozhovore s Oprah Winfreyovou v marci 2021. S Netflixom podpísal zmluvu v hodnote niekoľkých miliónov dolárov.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rodina #monarchia #škandál #klamstvo #netflix #palác #Meghan Markle

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...