Niečo také sa často nevidí, ale ak ide o Brucea Willisa! Jeho súčasná aj bývalá manželka...

Vianočná idylka v promi rodine Brucea Willisa pokračuje.

15.12.2022 12:00
Bruce Willis Foto:
Herec Bruce Willis.
debata

Ale už je k nej prizvaná nielen jeho exmanželka, Demi Moore, ale aj jeho súčasná „polovička“. Fotografiami rodinnej pohody sa pochválila práve 60-ročná hviezda filmu Duch na svojom Instagrame. Okrem Mooreovej sa na záberoch objavili aj ich tri spoločné dcéry – Tallulah (28), Scout (31) a Rumer (34).

Americká herečka Demi Moore a Bruce Willis v...
Americká herečka Demi Moore a Bruce Willis v...
+8Bruce Willis a Demi Moore.

Ale na rozdiel od záberov, ktoré sa dostali do sveta pred pár dňami a na ktorých chýba terajšia manželka a deti akčného hrdinu, na nových fotografiách sú už všetci. Modelka Emma Heming aj ich dve dcérky, ktoré majú s Willisom – Mabel Ray (10) a Evelyn Penn (8) (preklikať šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Všetci pózujú bok po boku a okolo nich „zúri“ vianočná výzdoba. O tom, že medzi ex-manželkou a súčasnou manželkou Willisa nepanuje žiadne napätie niet pochýb, podobné rodinné zábery sa z času na čas objavia na Instagrame slávnej herečky či jej troch dospelých dcér.

Bruce Willis a Demi Moore.
Bruce Willis a Demi Moore.
+3 Brooke Burns a Bruce Willis.

Willis sa s Demi Mooreovou oženil v roku 1987 a majú spolu tri dcéry – Rumer, Scout a Tallulah. Hoci ich vzťah sa začal ako bláznivý románik a svadbu si vystrojili po 3-mesačnej známosti, napokon spolu vydržali 13 rokov. Pár sa rozviedol v roku 2000. V roku 2009 sa Willis znova oženil – jeho vyvolenou je o 22 rokov mladšia modelka Emma Heming.

Na jar obletela svet správa, že lekári 67-ročnému Willisovi zistili afáziu, chorobu, ktorá ovplyvňuje schopnosť hovoriť a porozumieť reči.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...