Diváci ho milovali ako veselého tWitcha v šou Ellen DeGeneres: 40-ročný zabávač sa zastrelil pár dní po výročí svadby

Šokujúca správa prišla v týchto dňoch spoza veľkej mláky. V Amerike vo veku 40 rokov zomrel dídžej a tanečník, ktorého poznali milióny divákov.

15.12.2022 08:30
Stephen "tWitch" Boss Foto: ,
Zľava: Weslie Fowler a Maddox Laurel Boss dei Allison Holkerovej a Stephena "tWitch" Bossa na premiére filmu Spider-Man: No Way Home v roku 2021.
debata (3)

Reč je o Stephenovi Bossovi, ktorý používal aj prezývky tWitch a ktorého diváci po celom svete mali možnosť poznať najmä z jeho účinkovania v populárnej talk-šou Ellen DeGeneresovej. tWitch v nej vystupoval ako dídžej, pomáhal DeGeneresovej zabávať divákov aj hostí a veľmi často sa ocitol v momentoch, keď tancoval po boku známych celebrít – medzi inými napríklad Hillary Clintonovej, Madonny či mnohých ďalších.

Zľava: Weslie Fowler, Maddox Laurel Boss,...
Dídžej, producent a herec Stephen "tWitch" Boss...
+2Dídžej Stephen "tWitch" Boss a moderátorka...

Stephena Bossa našli pred pár dňami mŕtveho v moteli s prestrelenou hlavou. Motel sa údajne nachádzal len pätnásť minút od jeho domu, v ktorom žil s manželkou Allison Holkerovou. Aktuálne už pitva potvrdila, že strelne zranenie si Boss spôsobil sám a že príčinou jeho úmrtia bola samovražda.

zväčšiť Dídžej Stephen "tWitch" Boss... Foto: SITA/AP, Michael Rozman
Stephen "tWitch" Boss Dídžej Stephen "tWitch" Boss a moderátorka Ellen DeGeneres na archívnom zábere z nakrúcania televíznej šou Ellen DeGeneresovej.

Práve dídžejova manželka Allison Hooker zalarmovala pred pár dňami políciu po tom, čo sa jej 40-ročný manžel nevrátil domov. Ešte hrozivejšie znie však fakt, že dvojica len tri dni pred Bossovým úmrtím oslavovala výročie sobáša a podľa vdovy sa zdalo byť všetko v poriadku. Manželia si dokonca na deň osláv svojho sobáša zatancovali romantický tanec a absolvovali spoločnú večeru. Hooker zostala s troma deťmi, 14-ročnou dcérou Weslie, 6-ročným synom Maddoxom a 3-ročnou Zaiou.

366347812 Čítajte viac České hviezdy smútia, šoubiznis je v šoku! Známy štylista Pokorný spáchal samovraždu

Smútok nad úmrtím štyridsaťročného tanečníka, dídžeja, herca a producenta vyjadrila aj slávna moderátorka Ellen DeGeneres, vďaka ktorej sa tWitch preslávil. „Mám zlomené srdce. tWitch bola čistá láska a svetlo,“ napísala televízna tvár na sociálnej sieti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Ellen DeGeneres #samovražda

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...