Očarujúca princezná Kate vzala do kostola svoju 'idylickú' rodinku. Čo tvrdé slová od Harryho a Meghan? Tie všetci ignorujú!

Iba pred pár dňami zverejnili tradičnú vianočnú pohľadnicu, na ktorej vyzerajú ako idylická rodina. Vo štvrtok večer sa v Londýne princ William s princeznou Kate a dvoma z troch svojich detí objavili vo Westministerskom opátstve a ponúkli pohľad na idylku takpovediac zblízka.

16.12.2022 06:15
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka... Foto: ,
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka Kate, princezná z Walesu a ich deti princ George a princezná Charlotte prišli do Westministerského opátstva na vianočnú omšu spojenú s koncertom Together At Christmas.
debata (3)

„Kate, milujeme ťa, Kate, Kate,“ kričali podľa portálu Hellomagazine.com fanúšikovia monarchie, medzi ktorými za posledné roky narástol predovšetkým počet priaznivcov Catherine Middletonovej, manželky princa Williama a budúcej britskej kráľovnej.

Dnes držiteľka oficiálneho titulu princezná z Walesu nesklamala, prišla elegantná a očarujúca v bordovom kabáte, so žiarivým úsmevom, zdravila fotografov, potom zástupcov cirkvi a nezabudla sa prihovoriť ani vystupujúcim umelcom, ktorí počas bohoslužby zaspievali koledy.

Princezná Kate z Walesu sa zhovára s umelcami,...
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...
+9Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...

Špeciálna omša, na ktorej vystupujú s vianočnými koledami mnohí renomovaní britskí speváci, je práve pod patronátom 40-ročnej Kate a pozývala na ňu už pred pár dňami na svojom Instagrame. Podporu však dostala od celej kráľovskej rodiny, keďže na podujatí Together At Christmas sa zúčastnil aj kráľ Karol III. s manželkou Camillou, či sesternice princa Williama, princezné Beatrice a Eugenie s manželmi a ďalší členovia kráľovskej rodiny. Catherine podporila aj sestra Pippa Middleton s manželom a mama Carole Middleton, pričom obe dámy volili podobnú farbu kabáta ako princezná Catherine.

zväčšiť Princ William, princ z Walesu, jeho manželka... Foto: SITA/AP, James Manning
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka Kate, princezná z Walesu Princ William, princ z Walesu, jeho manželka Kate, princezná z Walesu a ich deti princ George a princezná Charlotte prišli do Westministerského opátstva na vianočnú omšu spojenú s koncertom Together At Christmas.

Pozornosť sa opäť v tento deň sústreďovala aj na to, akú náladu prejavia členovia monarchie. V rovnaký deň totiž Netflix zverejnil ďalšie tri epizódy z dokumentu Harry & Meghan, ktoré priniesli nepríjemné obvinenia smerom voči kráľovskej rodine. Napríklad v jednom z nich princ Harry hovorí o tom, že bol šokovaný a prekvapený, keď videl, ako jeho brat William na neho zúrivo kričí po tom, čo oznámil rozhodnutie vzdať sa kráľovských povinností.

Princ William a princezná Kate Čítajte viac Krásna Kate, šťastný William a rozkošné deti - kráľovská vianočná pohľadnica odhalená! Ale toto by ste sotva čakali

Kráľovská rodina však celú kauzu tvrdo a systematicky ignoruje a ku dokumentu o odídenom princovi a jeho manželke sa nevyjadrujú. Namiesto toho ponúkli vo štvrtok chlácholivý a priam idylický obrázok súdržnej rodiny. Platilo to v prípade Kate a Williama, ktorých sprevádzala aj princezná Charlotte a princ George, ale tiež v prípade kráľa a kráľovnej manželky či ostatných členov.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Slávnostná bohoslužba, ktorá bola venovaná pamiatke kráľovnej Alžbety II., bude odvysielaná na obrazovkách ITV na Štedrý večer.

VIDEO: Princezná, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rodina #princezná Kate #bohoslužba #idylka

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...