Je vydatá za miliardára, ale... moje deti sú skromné, hovorí nadšene Salma Hayek

Herečka Salma Hayek síce patrí medzi ženy z najbohatších rodín na svete. Jej manžel je totiž finančník a miliardár. Na fungovaní rodiny sa to však údajne neprejavilo.

17.12.2022 10:30
Salma Hayek Foto: ,
Salma Hayek na premiére projektu Kocúr v čižmách: Posledné želanie.
debata

Len nedávno sa 56-ročná herečka priznala v rozhovore pre magazín DuJour, že je spokojná s tým, ako vychovala svoju dcéru Valentinu a tiež s výchovou troch ďalších detí, ktorých otcom je herečkin manžel Francois Henri Pinault.

Princ William, princ z Walesu, jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Očarujúca princezná Kate vzala do kostola svoju 'idylickú' rodinku. Čo tvrdé slová od Harryho a Meghan? Tie všetci ignorujú!

„Moje deti sú skromné. Neviem, ako sa mi to podarilo, ale myslím si, že možno za to môže fakt, že majú k dispozícii také široké spektrum vecí,“ vyhlásila herečka v rozhovore. „Na Vianoce máme síce niekedy milión darčekov, ale niektoré z nich sú celkom maličké, drobnosti, ktoré však majú skrytý, omnoho hlbší význam, ktoré sú zo srdca,“ pokračovala herečka, ktorá sa narodila v Mexiku a zažila aj náročnejšie ekomomické časy.

Salma Hayek na premiére projektu Kocúr v...
Herec Antonio Banderas na slávnostnej premiére.
+5Herečka Salma Hayek a jej kolega Antonio...

Sobášom s Pinaultom sa z nej stala súčasť jednej z najbohatších francúzskych rodín – keďže Pinault je šéfom skupiny Kering, pod ktorú patria luxusné módne značky ako Gucci, Alexander McQueen či Loewe. Hoci aj Salma samotná má prístup k absolútne luxusným módnym kreáciám a starostlivosti, snaží sa žiť čo najnormálnejší ži­vot.

zväčšiť Herečka Salma Hayek Pinault a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri Pinault. Herečka Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri Pinault.

„Mám štyri deti a tridsať zvierat a jednoducho žijem. Nechce sa mi s niekým súperiť a porovnávať sa,“ uviedla tiež hviezda, ktorá vraj už je vo veku, keď nemá chuť snažiť sa byť vo všetkom tá „NAJ“.

Iba nedávno Salma odpremiérovala novinku Kocúr v čižmách: Posledné želanie, v ktorej znovu zaznie jej hlas – podobne ako hlas jej kolegu a kamaráta Antonia Banderasa. Na slávnostnej premiére sa objavila v princeznovských šatách. Viac v galérii.

VIDEO: Robert a Carmen Geissenovci – ťažký život milionárov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Salma Hayek #Vianoce #Francois Henri-Pinault

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...