Princ William takmer tajne na svadbe a bez Kate! Ale pozrite sa na nevestu, je to prvá Williamova láska

Prekvapivý a na pohľad veľmi diskrétne pôsobiaci hosť sa objavil na víkendovej svadbe v britskom Gloucestershire. Britský korunný princ William prišiel popriať novomanželom.

20.12.2022 00:00 , aktualizované: 06:25
Princ William Foto:
Princ William sa zúčastnil na svadbe svojej kamarátky z detstva a niekdajšej prvej lásky Rose Farquhar v Gloucestershire.
debata (2)

Pred oltár sa v sobotu počas romantickej zimnej svadby postavila Rose Farquharová, ktorej vyvoleným sa stal jej dlhoročný partner George Gemmell. Na svadbu páru, ktorý je súčasťou britskej smotánky, sa vybralo množstvo známych osobností zo šľachtických kruhov či zo sveta podnikateľov a finančníkov.

Penelope Cruz Čítajte viac Vianočná kráska Kate aj kráľovná Letizia ohúrili, ale Penelope Cruz? Má štýl a parádne nohy. Toto sú TOP looky týždňa!

Azda tým najprekvapivejším bol však princ William, ktorého prítomnosť zachytili objektívy po svadobnom obrade. Štyridsaťročného britského následníka trónu zvečnili fotografi pri odchode z kostola, kráčal za skupinkou svadobných hostí, pričom bol sám. Manželka Kate ho tentoraz nesprevádzala, čo bolo možno aj dôvodom, prečo sa Williamovi takmer do konca podarilo udržať jeho prítomnosť v pomerne nemedializova­nom duchu.

Nevesta Rose Farquhar, ktorá v minulosti pár...
Princ William sa zúčastnil na svadbe svojej...
Rose Farquhar a jej manžel George Gemmell...

Ešte zaujímavejšie, že sa starší syn kráľa Karola III. objavil na tejto svadbe, je dôvod, prečo sa na nej objavil. Nevesta, ktorá žiarila šťastím, je totiž dlhoročnou priateľkou princa Williama a zdá sa, že kedysi bola aj čosi viac. Práve o Rose Farquaharovej sa totiž hovorí v britských médiách často ako o jeho prvej láske. Dvojica mala spolu skôr nevinne randiť počas prvých rokov Williamovho štúdia na Etone.

Princ William, princ z Walesu, jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Očarujúca princezná Kate vzala do kostola svoju 'idylickú' rodinku. Čo tvrdé slová od Harryho a Meghan? Tie všetci ignorujú!

Z ich vzťahu sa neskôr vyvinulo kamarátstvo a dvojica si vraj na seba spomenie aj po rokoch, pričom najmä počas sviatkov nezabudnú na odkazy či krátky telefonát.

Princezná Kate z Walesu sa zhovára s umelcami,...
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...
+9Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...

Samozrejme, neprítomnosť princeznej Kate ešte podporila špekulácie o tom, že by Rose mohla mať vo Williamovom srdci špeciálne miesto a to sa jeho zákonitej polovičke nepáči. Pravdepodobnejšie však bude, že mama troch detí nechcela strhnúť na seba pozornosť vo výnimočný svadobný deň, čo by sa asi stalo, ak by na sobáš dorazila. Rose si takto mohla užiť pozornosť médií aj hostí a podľa úsmevov na jej tvári prebehol jej svadobný deň nadmieru vydarene.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #láska #svadba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...